Raskošna vila, koža, bazen i nezamisliv luksuz u 850 kvadrata! Ovo je najskuplja kuća u Beogradu i košta neverovatnih 15 miliona evra! (FOTO)
Foto: halooglasi.com

AUU!

Raskošna vila, koža, bazen i nezamisliv luksuz u 850 kvadrata! Ovo je najskuplja kuća u Beogradu i košta neverovatnih 15 miliona evra! (FOTO)

Za kupovinu luksuzne vile u Beogradu potrebno je izdvojiti minimum milion evra do 1,5 do 15 miliona evra

Objavljeno: 16.12.2017. 16:14h
  • 74

Iako je mnogima teško da poveruju, i Srbija ima prelepe vile za stanovanje, luksuzne nekretnine koje običan svet zamišlja kad pomisli na život poznatih ličnosti.

Takve nekretnine u Srbiji dostižu cenu od neverovatnih nekoliko miliona evra, a najskuplja koju smo videli bila je čak 15 miliona, piše Telegraf.

SRPSKA SEOSKA UČITELJICA NALAZI SE MEĐU 50 NAJBOLJIH NASTAVNIKA SVETA: Pravi mala ČUDA u svojoj učionici (FOTO)

Istina je da je poslednjih nekoliko godina smanjena potražnja za ekskluzivnim vilama u Beogradu i klijentela se vidno smanjila. Pojedine vile se prodaju više od dve godine.

foto: halooglasi.com

Za kupovinu luksuzne vile u Beogradu potrebno je izdvojiti minimum milion evra do 1,5 do 15 miliona evra. Najviše luksuznih vila ima na Dedinju, a klijenti koji su zainteresovani su sportisti, političari, biznismeni ili je potražnja tih nepokretnosti za smeštanje prostorija ambasada, konzulata.

Njihova cena se određuje u zavisnosti od veličine placa, od toga da li vila poseduje bazen ili mogućnost da ga naknadno napravite, zatim od godine gradnje i naravno od lokacije koja je primarna.

foto: halooglasi.com

Apsolutni šampion u trenutnoj ponudi na Halo oglasima je vila od neverovatnih 15 miliona evra koja se prostire na 850 kvadratih metara.

foto: halooglasi.com

Smeštena je na placu od 143 ara u Užičkoj ulici, u samom srcu prestonice, a zbog tih karakteristika pogodnija je za rezidenciju nego za privatno lice. 

(Espreso.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media