BALŠA NE ODUSTAJE: Laž je da muzički stručnjaci neće primati novac za izbor pesama za fontanu na Slaviji! Plata im je 150.000!
Foto: Fonet, Dragan Kadić

ko tu koga maže?

BALŠA NE ODUSTAJE: Laž je da muzički stručnjaci neće primati novac za izbor pesama za fontanu na Slaviji! Plata im je 150.000!

On ostaje pri stavu da nema funkcije "muzičkog urednika", ali da istaknuti muzički stručnjaci neće bez nadoknade određivati šta će svirati na Slaviji

Objavljeno:

Iako je Grad Beograd demantovao da će bilo ko biti plaćen za izbor muzike koju će svirati fontana na Slaviji, a društvenim mrežama se pominjalo ime Leontine Vukomanović, poslanik DS Balša Božović tvrdi da je ovde reč o zameni teza:

- To je sramota. Prvo je za fontanu dato dva miliona. Sad još i ovo rade narodu koji već pet godina trpi nemaštinu i sirotinju. Laž je da ljudi koji biraju muziku neće primati novac. Ja sam čuo da je taj iznos 150.000 mesečno, ali to nije sve. Novac se dobija i na druge načine, kroz razne projekte...To je kao što pevači navodno besplatno pevaju za doček nove godine, ali to je laž - tvrdi Balša Božović, koji nam kaže da oni i te kako dobijaju nadoknade za svoj "besplatni" angažman.

foto: Espreso

On ostaje pri stavu da nema funkcije "muzičkog urednika", ali da istaknuti muzički stručnjaci neće bez nadoknade određivati šta će svirati na Slaviji.

LEONTINA JE MUZIČKI DIREKTOR FONTANE NA SLAVIJI I ZA TO PRIMA 150.000 DINARA?! Istražili smo informaciju koja je zapalila društvene mreže!

No, optužbe za laži su dvosmerne.

- Znate, od kada se bavim ovim poslom, to je tri i po godine, slušao sam svakodnevno veoma često velike gluposti, ali to je stvarno jedna od najvećih gluposti, najvećih laži koje sam ikada čuo. Nažalost, to je izrekao narodni poslanik u Narodnoj skupštini, čovek koji bi morao da vodi računa o onome šta i kako govori i morao bi da govori istinu - rekao je Vesić za Studio B.

foto: Zorana Jevtić

- Muzička fontana na Slaviji nema, niti će ikada imati muzičkog urednika. U skladu s tim niko ne može da prima platu za posao koji ne postoji. Grad je fomirao komisiju koja se bavi određivanjem pesama koje će se emitovati sa fontane na Slaviji. Nijedan član komisije ne prima nadoknadu za svoj rad. Jedan od članova komisije je i Leontina Vukomanović. Ona, takođe, nije primila ni dinar za rad u komisiji niti joj to pripada - kazali su ranije u gradskoj vlasti.

foto: Nebojša Mandić, Dragan Kadić

(A. K.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.