VAŽNO OBAVEŠTENJE ZA BEOGRAĐANE: Koje ulice i trase će biti zatvorene u nedelju zbog polumaratona? (KOMPLETNA MAPA) (FOTO)
Foto: Starogradski.com

ponesite kape i rukavice

VAŽNO OBAVEŠTENJE ZA BEOGRAĐANE: Koje ulice i trase će biti zatvorene u nedelju zbog polumaratona? (KOMPLETNA MAPA) (FOTO)

Start trke je u 11 časova na raskrsnici ulica Bulevar kralja Aleksandra i Resavske

Objavljeno: 17:14h

VADITE LOPATE, STIŽE SNEG U CELU SRBIJU: Evo kakvo nas vreme očekuje!

Prvi Beogradski polumaraton, koji će sadržati dve trke „Beogradskih 21“ i „Beogradskih 10“, održaće se u nedelju, 3. decembra.

Direktor „Beogradskog maratona“ Dejan Nikolić se nada da će Beogradski polumaraton privući veliki broj sugrađana jer su staze od 10 i 21 kilometar primamljivi izazov i za rekreativce.

Podršku Beogradskom polumaratona pružio je Grad Beograd, najavljeno je da će trčati i gradonačelnik Siniša Mali, kao i Pako Borao, predsednik AIMS (Svetsko udruženje maratona i uličnih trka) najveće međunarodne sportske asocijacije na svetu.

Start trke je u 11 časova na raskrsnici ulica Bulevar kralja Aleksandra i Resavske. Trasa polumaratona vodi kroz strogi centar Beograda, trči se ključnim saobraćajnicama i Brankovim mostom. Proglašenje prva tri takmičara u apsolutnom plasmanu u trci na 10km (M i Ž) će se održati u 12:00, a u polumaratonu u 13:00 na bini u cilju.

Oranizatori su učesnicima polumaratona preporučili, s obzirom da će biti od 2 do 4 stepena, da ponesu rukavice, kape i da svoje trčanje prilagode vremenskim prilikama, a Starogradski.com preporučuje svim sugrađanima da u nedelju planiraju svoje obaveze, posebno u periodu održavanja polumaratona, u vremenu od 11 do 13 sati, jer će trasa obe trke biti zatvorena za saobraćaj. Zato pročitajte ove informacije:

START TRKE je u 11 časova na raskrsnici ulica Bulevar kralja Aleksandra i Resavske

foto: promo

STAZA “BEOGRADSKIH 10” - trči se ulicama: Bulevar kralja Aleksandra – Beogradska – Starine Novaka – Dvadesetsedmog marta – Džordža Vašingtona – Cara Dušana – Bulevar vojvode Bojovića – Pariska – Kneza Sime Markovića – Pop Lukina – Brankova – Kraljice Natalije – Kneza Miloša – Kralja Milana – Terazije.

TRASA “BEOGRADSKIH 21” - Start trke je u 11.00 na raskrsnici ulica Bulevar kralja Aleksandra i Resavske i trči se ulicama: Bulevar kralja Aleksandra – Beogradska – Starine Novaka – Dvadesetsedmog marta – Džordža Vašingtona – Cara Dušana – Bulevar vojvode Bojovića – Pariska – Kneza Sime Markovića – Pop Lukina – Brankova – Bulevar Nikole Tesle – 22. oktobra – Aleksandra Dubčeka – Bulevar Mihajla Pupina – Omladinskih brigada – Bulevar Milutina Milankovića – Bulevar umetnosti – Bulevar Milutina Milankovića – Milentija Popovića – Bulevar Zorana Đinđića – Antifašističke borbe – Bulevar Mihajla Pupina – Brankova – Kraljice Natalije – Kneza Miloša – Kralja Milana – Terazije

(Espreso.co.rs / Izvor: starobeogradski.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.