NAJVEĆA ZVEZDA DOBIJA 50.000 EVRA! Otkriveno ko sve tačno nastupa u BG u naluđoj noći
Foto: Nebojša Mandić, Ilustracija

biće veselo

NAJVEĆA ZVEZDA DOBIJA 50.000 EVRA! Otkriveno ko sve tačno nastupa u BG u naluđoj noći

Na bini će nastupati hip-hop bendovi, di-džejevi, pop sastavi...

Objavljeno:

U Beogradu se sprema velika žurka za Novu godinu.

Već od 25. decembra počeće koncerti na Trgu republike i trajaće sve do 28. decembra. Na bini će nastupati hip-hop bendovi, di-džejevi, pop sastavi... Zatim će se 29. decembra program preseliti na Sava promenadu ("Ortodoks Kelts" i "Ničim izazvan"), dok će na zagrevanju pred doček, pretposlednjeg dana 2017. ispred Doma Narodne skupštine nastupiti "Zana", "Van Gog" i Željko Samardžić.

- Doček je ovog puta rezervisan za "Balkaniku", "Riblju čorbu" i Acu Lukasa. Za svakoga ponešto - kaže Siniša Mali, uz napomenu da je za ljubitelje klasične muzike i džeza pripremljen i besplatan koncert u Sava centru.

- Pripremili smo program koji će se odvijati na čak 15 lokacija u gradu. Na Trgu Nikole Pašića, Trgu republike, na platou ispred Skupštine Srbije, na Tašmajdanu, ispred TC "Rajićeva", gde će biti promovisan novi gradski plato, ali i na još mnogo drugih mesta...

Trg otvorenog srca biće zvanično otvoren u subotu, 2. decembra, u 18 časova, klizališta će biti postavljena na Trgu Nikole Pašića, Adi Ciganliji, Tašmajdanu, ali i ispred Muzeja savremene umetnosti na Ušću, za najmlađe je planiran i Novogodišnji dečji festival na Kalemegdanskoj tvrđavi, a za najstarije "Bal za penzionere". Naravno, neće izostati ni Ulica otvorenog srca, humanitarna manifestacija po kojoj je srpska prestonice poznata decenijama.

Ko dobija koliko honorar?

foto: Dragan Kadić

Najviše novca, čak 50.000 evra, dobiće Aca Lukas, tvrdi portal Srbijadanas.

Oko 35.000 pripašće "Ribljoj čorbi", a Željku Samardžiću i pratećem bendu 25.000. Slede grupe "Van Gog" (oko 17.500 evra), "Zana" (oko 7.500), dok će najskromniji budžet pripasti grupama "Ortodoks Kelts" i "Ničim izazvan", oko 8.300 evra.

(Espreso.co.rs / Srbijadanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.