Prestrašio se i UZEO NOŽ: Beograđanka uspavala dete, pa šapnula mužu OVE reči. Tada je počeo njihov pakao (FOTO)
Foto: profimedia

užasno!

Prestrašio se i UZEO NOŽ: Beograđanka uspavala dete, pa šapnula mužu OVE reči. Tada je počeo njihov pakao (FOTO)

Na suđenju su puštena dva audio-snimka na kojima se čuje kako Ira poziva policiju da prijavi provalnika. Prethodno je Saško naveo da ostaje pri ranijim izjavama

Objavljeno:

Snimak poziva policiji Ire Bogeski, supruge Saška Bogeskog, kojim ona traži da ih neko zaštiti od provalnika, preslušan je juče na suđenju njenom mužu.

- Pa dobro, je l’ šaljete nekog? Je l’ treba da nas pobiju sve? Pošaljite nekoga odmah. Zmajevačka 26, Žarkovo - tako je na snimku govorila Ira Bogeski, supruga Saška Bogeskog, optuženog da je 21. maja 2013. u prekoračenju nužne odbrane usmrtio provalnika Vladimira Manića, naoružanog šrafcigerom, u svom stanu u Beogradu.

Na suđenju su puštena dva audio-snimka na kojima se čuje kako Ira poziva policiju da prijavi provalnika. Prethodno je Saško naveo da ostaje pri ranijim izjavama.

- Žena je stavila dete da spava i otišla u spavaću sobu, a ja ubrzo za njom. Ona je izašla iz sobe i brzo se vratila, šapćući da nam je u stanu provalnik. Prestrašio sam se i izašao iz sobe - izneo je odbranu Saško Bogeski, koji je na ranijim ročištima izjavio da je nož potegao u samoodbrani.

Završne reči su planirane za 26. decembar, a Zoran Agatonović, advokat Bogeskog, očekuje da će tada biti i presuda. On je napomenuo da agonija u kojoj živi porodica Bogeski traje četiri i po godine.

- Neke rane su zalečene, neke još traju. Čoveku treba da se oporavi od pritvora, dve godine je imao meru zabrane boravišta. Porodica je doživela brojne neprijatnosti i očekujemo oslobađajuću presudu - kaže Agatonović.

(Espreso.co.rs / Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.