Uskoro neće imati ko da nas prevozi: Za Svetog Nikolu čeka nas manjak vozača autobusa!

nemaju uverenje

Uskoro neće imati ko da nas prevozi: Za Svetog Nikolu čeka nas manjak vozača autobusa!

Oko 30 vozača u svim pogonima najvećeg gradskog prevoznika ostalo je bez potvrde da su zdravstveno sposobni da nastave da rade svoj posao
Objavljeno:

Pojedine vozače GSP "Beograd" povlače iz saobraćaja jer nemaju lekarsko uverenje! Tako uz hronični nedostatak šofera i nailazeću najveću srpsku slavu Sveti Nikola, koja će desetkovati ljudstvo, Beograđane uskoro neće imati ko da prevozi. Oko 30 vozača u svim pogonima najvećeg gradskog prevoznika ostalo je, ili će tokom decembra ostati, bez potvrde da su zdravstveno sposobni da nastave da rade svoj posao jer je istekao ugovor sa ustanovom u kojoj su obavljali lekarske preglede, a još nije sklopljen s drugom.

Stefan Jokić
Naime, ugovor GSP sa DZ "Zvezdara", gde su zaposleni obavljali kontrole, istekao je krajem novembra. ali nije potpisan novi sa ustanovom izabranom na nedavno završenom tenderu. S ozbirom na to da je pojedinim vozačima lekarsko uverenje isteklo, šefovi ih povlače s linija i šalju na godišnji odmor, iako se svakog momenta očekuje potpis direktora. Vozači za sada nemaju gde da odu na kontrolni pregled bez kojeg im je zabranjeno da upravljaju vozilima gradskog prevoza. (Espreso.co.rs/ Novosti.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.