KOMŠIJE SA NBG U ŠOKU: Obećao nam je lift, a sad sebi gradi kuću na zgradi! ŠTA SE KRIJE IZA GRADNJE O KOJOJ SVI PRIČAJU (FOTO)
Foto: Facebook

ma hit!

KOMŠIJE SA NBG U ŠOKU: Obećao nam je lift, a sad sebi gradi kuću na zgradi! ŠTA SE KRIJE IZA GRADNJE O KOJOJ SVI PRIČAJU (FOTO)

Divlja gradnja u Beogradu ne prestaje da "cveta", ali poseban primer bahatosti iznervirao je stanare višespratnice u Bloku 72 u Novom Beogradu

Objavljeno:

Ni manje ni više, investitor je nadzidao još dva nivoa za sebe, umesto da stanarima izgradi lift kako je dogovoreno.

Naime, na krovu zgrade od sedam spratova u Ulici Dr Ivana Ribara 56 pre dve nedelje počelo je da niče nelegalno gradilište.

SULUDA GRADNJA NA NBG! Kad vidite šta zidaju na vrhu jedne zgrade OSTAĆETE BEZ KOMENTARA! (FOTO)

- Ovo su zgrade fabrike "Rad", 90 odsto neuknjižene, a i bez liftova. Da bismo dobili lift, mi kao stanari sklopili smo dogovor sa investitorom da on nama izgradi lift u zgradi, a da onda dobije već postojeći gabarit tavanskog dela za svoj stan - priča Borislav Čeko, stanar sa prvog sprata.

Međutim, kako dodaje, ubrzo je postalo jasno da investitor neće ispoštovati ovaj dogovor.

- On je sa vezama koje verovatno ima sve zloupotrebio i gradi sebi gore ceo sprat. Od većine stanara dobio je saglasnost da od tavanskog dela napravi i stan, ali za ovo što radi nema saglasnost. Samo smo želeli da napokon imamo lift u zgradi. Dobili smo buku i prljavštinu - dodaje Borislav.

Komšije su se bunile, međutim, investitor je tvrdio da ima sve dozvole za ovu gradnju.

- Prva tri dana izlazile su sve moguće komisije, ali evo i sad su gore radnici i nastavlja se sa gradnjom - priča nezadovoljni komšija.

(Espreso.co.rs / Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.