VOZAČ KOJI JE BRUTALNO PREBIO DEVOJKU USRED BEOGRADA, DOBIO KAZNU! Mislite li da je dovoljna?
Foto: Printscreen / Facebook / Uživo iz beogradskih tramvaja i buseva

nedavni sukob

VOZAČ KOJI JE BRUTALNO PREBIO DEVOJKU USRED BEOGRADA, DOBIO KAZNU! Mislite li da je dovoljna?

JKP GSP „Beograd“ je istražio incident koji se desio u vozilu na liniji 56, na okretnici Petlovo brdo

Objavljeno:

Rešena je misterija sukoba koji se pre dva dana dogodio na okretnici autobusa 56 na Petlovom brdu.

- JKP GSP „Beograd“ je istražio incident koji se desio u vozilu na liniji 56, na okretnici Petlovo brdo. Uprkos veoma agresivnom i nedoličnom ponašanju putnice i njenim fizičkim nasrtajima na praznu vozačku kabinu, uvidom u video zapis iz vozila ustanovljeno je da je vozač autobusa preterano, neprofesionalno i neprihvatljivo reagovao. Na snimku se jasno vidi da je vozač, vidno iziritiran uvredama i histerijom, putnicu snažno odgurnuo iz vozila, tako da je pala na trotoar - saopštili su iz GSP “Beograd”.

VOZAČ AUTOBUSA BRUTALNO PESNIČIO DEVOJKU USRED BEOGRADA! Tukao je, a NIKO NIJE POMOGAO! (VIDEO)

Nadležne službe odmah su reagovale, javlja "Blic".

- Pravilnikom o obavezama saobraćajnog osoblja vozačima je strogo zabranjen verbalni i fizički konflikt, kako sa putnicima, tako i sa ostalim učesnicima u saobraćaju.

- Nažalost, naš kolega je, umesto da zbog neprimerenog ponašanja putnice obavesti Dispečerski centar i policiju, uzvratio agresijom, te će protiv njega biti pokrenut disciplinski postupak i postupak o raskidu radnog ugovora. JKP GSP „Beograd“ se izvinjava svim putnicima zbog doživljenih neprijatnosti i zahvaljuje se za strpljenje i uvažavanje tuđeg rada.

- Svi moramo imati na umu da u uslovima otežanog saobraćaja i redova vožnje, koji se dešavaju što zbog rekonstrukcija, što zbog nezgoda i gužvi, kod svih učesnika u saobraćaju dolazi do pojačane nervoze što može uzrokovati veoma nepredvidive i nepoželjne situacije sa dalekosežnim i tragičnim posledicama - dodali su iz GSP “Beograd”.

(Espreso.co.rs / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.