OBEĆALI SU ZAVRŠETAK SVIH RADOVA U BEOGRADU DO DANAS: Izašli smo na ulice i zatekli OPŠTI KOLAPS! KO JE KRIV ZA TO? (FOTO)
Foto: Filip Plavčić

svuda ČEPOVI!

OBEĆALI SU ZAVRŠETAK SVIH RADOVA U BEOGRADU DO DANAS: Izašli smo na ulice i zatekli OPŠTI KOLAPS! KO JE KRIV ZA TO? (FOTO)

Iako je Siniša Mali najavljivao da će svi radovi biti gotovi, Ruzveltova ulica, Bulevar oslobođenja i Trg Slavija su daleko od bilo kakvog završetka, a o pešačkim zonama i da ne govorimo...

Objavljeno:

Gradonačelnik Beograda, Siniša Mali najavio je u oktobru da će infrastrukturni radovi na glavnim ulicama Beograda koji su letos započeti, biti završeni u roku od petnaestak dana. Rok za te radove je bio upravo danas, 31.10.2017. godine. Rezultat: Opšti kolaps na ulicama i ruina na svakom koraku.

Mali je tada rekao da mu je želja da se grad "spusti na reke" i da se "uži centar grada pretvori u pešačku zonu".

Advokat iz Beograda NE ZAPOŠLJAVA studente koji su u roku ZAVRŠILI PRAVNI SA PROSEKOM 10! EVO I ZAŠTO...

Iako je Mali najavljivao da će svi radovi biti gotovi, Ruzveltova ulica je daleko od bilo kakvog završetka, a o pešačkim zonama i da ne govorimo.

foto: Filip Plavčić

Proći Ruzveltovom ulicom je moguće samo do Novog groblja, a posle se snalazite zaobilaznim ulicama.

foto: Filip Plavčić

Nakon Ruzveltove ulice otišli smo i do najproblematičnijeg dela grada, Slavije, a tamo smo zatekli totalni kolaps.

foto: Filip Plavčić

Gužve i saobraćajni čepovi na kružnom toku, ali i u manjim okolnim ulicama je sve što ćete tamo zateći.

foto: Filip Plavčić

Ova zona funkcioniše otežano i za pešake, koji se dovijaju na različite načine kako bi došli do željenog odredišta jer se na Slaviji kako kažu, osećaju kao u "začaranom krugu".

foto: Filip Plavčić

Ova treća faza radova koja se izvodi na samom Trgu Slavija, radi se paralelno sa Bulevarom oslobođenja gde nas je uhvatila gužva u 15h popodne.

foto: Filip Plavčić

Zbog raznih smernica i zagrađenih delova, stvorila se velika gužva, a čak nije ni špic.

foto: Filip Plavčić

Znajući da nije ispunio obećanje, Siniša Mali se danas oglasio rekavši da će radovi u Ruzveltovoj, u Bulevaru oslobođenja i na Slaviji biti završeni do 16. novembra, a možda i koji dan ranije.

Takođe je dodao da Beograd spremno dočekuje zimu i da nabavka soli ide po planu. Nadamo seda neće biti kao prošle godine.

(J. J.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.