S NAPREDNJACIMA SMRT JEFTINIJA 15 ODSTO! Šta kažete na ovaj POPUST pred izbore u Beogradu?
Foto: printsceen/youtube, Fonet Epa

OTVORILI SE

S NAPREDNJACIMA SMRT JEFTINIJA 15 ODSTO! Šta kažete na ovaj POPUST pred izbore u Beogradu?

Od 1. novembra grad Beograd uvodi personalizovane senior kartice

Objavljeno:

Gradska vlast je najavila da će od 1. novembra gradska uprava uvesti kartice za najstarije sugrađane, pa, kako kažu, odlazak u prodavnice, apoteke, muzeje i pozorišta uskoro će beogradskim penzionerima biti znatno jeftiniji.

Od 1. novembra grad Beograd uvodi i personalizovane senior kartice, na osnovu kojih će najstariji sugrađani moći prilikom kupovine da ostvare mnogobrojne popuste.

Prva kartica je besplatna, a "spektar usluga" koje će im po "znatno nižim cenama" biti na raspolaganju su popusti u maloprodajnim objektima, restoranima, muzejima...I, sve to pred gradske izbore.

Koja slučajnost!

foto: Imgur

Izgleda da su gradske vlasti rešili da prema penzionerima budu prilično "velikodušni", pa su se dosetili da im obezbede i popust za pogrebne usluge! Tako će naši najstariji sugrađani imati sa "senior karticom" popust u JKP "Pogrebne usluge", pa će 15 odsto jeftinije platiti pogrebnu opremu, organizaciju sahrane, ali i obezbediti neophodnu dokumentaciju, grobnice, spomenike...

Poslanica Pokreta Dosta je bilo Ana Stevanović, kaže za Espreso da nema kraja bizarnostima i po zdrav razum uvredljivim odlukama od strane aktuelne vlasti.

foto: Espreso

- U svojoj osionosti i bahatosti ne prestaju da gaze po dostojanstvu građana. Za tri godine otkako otimaju penzije, ukupno su oduzeli više od 600 miliona evra koje su presuli u džepove svojih nesposobnih, partijski zapošljenih kadrova s kupljenim diplomama. Nova bizarnost koja uveliko seže u domen morbidnosti, tiče se popusta na pogrebne usluge. Biće da je Vlada odlučila da ovom merom "vrati" jedan minimalni deo oduzetih penzija, doduše posthumno - kaže Stevanovićeva za naš portal.

foto: Beta/Nenad Petrović

Inače, sa "senior karticom" će i Beo-zoo vrt biti jeftiniji, pa će svi penzioneri imati 40 odsto popusta na redovnu cenu karte od 500 dinara, a niže cene usluga biće i u "Zelenilu", "Veterini", "Apotekama Beograd", "Hipodromu", turističkim ponudama "Beogradske tvrđave", SRC "Tašmajdan", turističkoj agenciji "Flaj flaj", "Tref sportu", Ambulanti "Master fizikal", "Ewe computers", DZ "Vizim".

Slažemo se da je divno dati najstarijim sugrađanima popuste i brinuti o njima, međutim, zašto se ovo dešava baš pred beogradske izbore?

Verovatno zato što je siguran glas siguran glas. I on mora da se "neguje", makar i kroz popust na smrt.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.