DOKLE ĆE VIŠE DA NAS PONIŽAVAJU I SMATRAJU IDIOTIMA? Prvo su postavili šine, a onda su raskopali ulicu, jer su zaboravili kanalizaciju?!? (VIDEO)
Foto: Twitter printscreen /tamodaleko

sve stručnjak do stručnjaka

DOKLE ĆE VIŠE DA NAS PONIŽAVAJU I SMATRAJU IDIOTIMA? Prvo su postavili šine, a onda su raskopali ulicu, jer su zaboravili kanalizaciju?!? (VIDEO)

Očigledno se pretpostavlja da građanima prijaju haos i gužve na ulicama

Objavljeno:

U želji da prestonica Srbije izgleda lepše, čelnici Beograda odlučili su se za rekonstrukciju više lokacija na području glavnog grada u isto vreme, što je osim gužve i velike nervoze učesnika u saobraćaju, prouzrokovalo neplanirane štete koje su se desile nekoliko puta na različitim mestima.

Prva od njih bilo je kidanje velikog strujnog voda na platou kod Doma Omladine. Više o tome možete pročitati OVDE.

Stanovnike glavnog grada nedavno je iznenadila i poplava na Slaviji. Naime, pukla je glavna vodovodna cev, o čemu više možete pročitati OVDE.

Slična sudbina zadesila je i Trg Nikole Pašića. U ovom delu grada prolaznike je iznenadila nova poplava, a reporter Espresa zabeležio je jutrošnju havariju.

Uzrok sve tri poplave je ljudski faktor i očigleda nemarnost. Umesto da uče na prethodnim primerima, radnici, pod palicom nadređenih, i dalje prave "haos" na ulicama Beograda.

Najnoviji primer očigledne nemarnosti, ali i nerazmišljanja jeste postavljanje tramvajskih šina u jednom delu grada.

Naime, prvo je postavljena betonska konstrukcija za šine, a zatim i šine. Međutim, zaboravljene su, pogađate, vodovodne cevi?! Zašto bi se, po logično redosledu, prvo postavile one, kad može ono što je već urađeno, ponovo da se raskopa. Očigledno se pretpostavlja da građanima prijaju haos i gužve na ulicama!

No, jedan građanin reporter je usnimio i kako su na jednoj lokaciji stavili asfalt preko slivnika, što je opet izazvalo nevericu u (ne)stručnost onih koji izvode radove u Beogradu.

Pa, kako vam se čini, da li je "raskopavanje" Beograda u dobrim rukama?!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.