AKO GA VIDITE, SKLONITE SE ODMAH! Manijak iz GSP-a pipka devojke po butinama, diše im za vrat i dodiruje im grudi! (FOTO)
Foto: Printscreen/Facebook/Uživo iz beogradskih tramvaja i buseva

jEZIVO!

AKO GA VIDITE, SKLONITE SE ODMAH! Manijak iz GSP-a pipka devojke po butinama, diše im za vrat i dodiruje im grudi! (FOTO)

Policija je dečka koji je prijavio uznemiravanje "otkačila"

Objavljeno:

Na Fejsbuk stranici Uživo iz beogradskih tramvaja i buseva pojavila se fotografija čoveka, za koga jedan mladić tvrdi da uznemirava devojke po autobusima.

Dečko je manijaka viđao na liniji 65 između Fontane i Tošinog Bunara, slučaj je prijavio policiji, međutim kako kaže, oni su ga "otkačili".

Njegovo upozorenje prenosimo vam u celosti:

„Ovog čoveka već tri puta viđam na liniji 65 između Fontane i Tošinog Bunara, radnim danima između 10 i 11 am. Prati devojke pre i posle busa, dise im za vrat, dodiruje ih, i preti. Prvi put pre desetak dana nisam bio siguran sta vidim, devojka je bežala od njega po autobusu i pokrivala se jaknom a on sačeka malo pa ponovo se pribije uz nju diše joj za vrat i gleda je u grudi. Drugi put prekjuče ista scena držao je ruke u dđepovima, upereno njoj u leđa i dodirivao je, i pratio po autobusu, a devojka je bila bleda i jecala. Ja sam mu stao na put kada je ona izašla iz busa istrčala mahnito i uletela u poslovnu zgradu na stanici pre Tošinog. On je nakon što me je zaobišao krenuo za njom. Danas je mazio devojku po butini, slikao sam ga i zatim je pobegao. Policija me je onako profi otkačila, pa šaljem vama”.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.