GRAD BLOKIRAN: Zeleni venac, Novi Beograd, Terazije -neprohodni, čak i za pešake! (FOTO)
Foto: Espreso

paralisan!

GRAD BLOKIRAN: Zeleni venac, Novi Beograd, Terazije -neprohodni, čak i za pešake! (FOTO)

Nažalost, ni to više nije moguće jer je onemogućavaju pripadnici

policije

Objavljeno: 17:31h

Saobraćaj od jutros funkcioniše usporeno zbog posete turskog predsednika Redžepa Erdogana, mnoge ulice se povremeno potpuno zatvaraju, a trenutno su u blokadi Brankov most, Brankova ulica, ceo potez ka Terazijama i Terazijski tunel.

- Blokiran je potez od Palate Srbija do Terazija. Dakle ne može se više preko Brankovog mosta, ali ni na Zeleni venac - kažu iz Beogradskog taksija.

Zbog ovih najnovijih promena u saobraćaju, koje su počele oko 16.30, mnogi Beograđani se odlučuju da sa jedne na drugu stranu Save krenu - peške. Nažalost, ni to više nije moguće jer je onemogućavaju pripadnici

policije.

Po svemu sudeći, sada se čeka da kolona sa visokom turskom delegacijom pređe iz novog u stari deo Beograda, a zatim se, kako je ranije najavljeno, uputi do Kalemegdana. Zbog ove maršrute, izvesno je da će narednih sati uži centar grada biti poprilično blokiran.

Ista situacija i ogromen guževe us i na Novom Beogradu.

foto: Espreso

Dežurni dispečer dodaje da je do 11 sati bio zatvoren potez oko Kliničkog centra, ali sada, zajedno sa centrom grada funkcioniše kako treba.

Kako pišu korinici društvnih mreža nešto posle 13 sati sudarili su se autobus i automobil na raskrsnici Njegoševe ulice i Alekse Nenadovića, a udes u kojem su učestvovali "golf" i kamion napravio je gužvu na deonici Orlovača-Resnik.

Zbog mera bezbednosti nije najavljeno kada će i koje ulice biti zatvarane povodom posete turskog predsednika, a koje rute bi trebalo da izbegavate i kojim je preporučljivije da se krećete pročitajte OVDE.

(Espreso.co.rs / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.