PANIKA U BG KLUBOVIMA! Bugarke kradu ajfone Srbima, idu po dve u akciju, a ovo im je šema da vas opelješe!
Foto: Fonet, Ilustracija

pazi telefon!

PANIKA U BG KLUBOVIMA! Bugarke kradu ajfone Srbima, idu po dve u akciju, a ovo im je šema da vas opelješe!

Takođe, pojedini bugarski građani već mesecima operišu po Beogradu tako što "tipuju" stanove i pljačkaju ih vikendima, kad vlasnici nisu kod kuće

Objavljeno: 14:24h

Ako ste ovih dana učesnik aktivnog beogradskog noćnog života, možda bi valjalo da znate za najnoviju prevaru koje strankinje sprovode na popularnim prestoničkim mestima!

Naime, kako nam otkriva izvor iz policije, zabeleženo je nekoliko slučajeva za koje su osumnjičene devojke bugarske nacionalnosti, a koje su sprovodile krađe ajfonovih modela telefona na beogradskim splavovima i u klubovima.

foto: Marina Lopačić, Ilustracija

- Šema je sledeća: sve više Bugarki dolazi u Beograd, a do sad su uglavnom džeparile na stanicama, a sada su im mete: ajfonovi raskalašnih mladića u noćnom provodui! Uglavnom idu u paru, i dok jedna traži metu, zagovara je pričom u klubu, druga "operiše" - kaže naš izvor, koji nam otkriva da policija radi na "razbijanju" ove sve raširenije šeme.

Ono što se krije iza ove prevare je i činjenica da su ovi telefoni, sa našeg tržišta, kompatabilni sa bugarskim tržištem, pa ih tamo lako i bez dekodiranja prodaju.

foto: Reuters / Beck Diefenbach

- Ovo im je unosna šema, jer jedan noviji model im donosi oko 800 evra, i to jednom "operacijom".

Naš izvor apeluje na vlasnike ajfonova da pripaze s kim komunicaraju u provodu, jer bi to moglo skupo da ih košta.

Takođe, pojedini bugarski građani već mesecima operišu po Beogradu tako što "tipuju" stanove i pljačkaju ih vikendima, kad vlasnici nisu kod kuće.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.