POKVARIO SE BUS NASRED BRANKOVOG, PUTNICI GA GURALI: Neverovatna scena kolapsa u Beogradu!
Foto: Nebojša Mandić

ovo je šou!

POKVARIO SE BUS NASRED BRANKOVOG, PUTNICI GA GURALI: Neverovatna scena kolapsa u Beogradu!

Putnici su izgurali autobus sa strane, kako bi se saobraćaj normalizovao, a ubrzo je stiglo vozilo GSP-a koje je odšlepalo bus u kvaru

Objavljeno:

Autobus GSP Beograd na liniji 67 pokvario se danas na sred Brankovog mosta. Pošto je zbog radova otvorena samo po jedna traka, nastao je kolaps, pišu "Novosti".

Autobus se pokvario u smeru ka centru grada. Putnici koji su se uputili u pravcu Zelenog venca morali su "putešestvije" da nastave peške, a iza autobusa se u tom trenutku nalazilo još pet vozila GSP-a i formirala se velika gužva, navode "Večernje novosti".

Putnici su izgurali autobus sa strane, kako bi se saobraćaj normalizovao, a ubrzo je stiglo vozilo GSP-a koje je odšlepalo bus u kvaru. Da podsetimo, radovi na Brankovom mostu počeli su sredinom avgusta i trajaće do kraja godine. Zbog radova, ali i gužvi jutros je bio kolaps pre ulaska na Brankov most. Kolona je počinjala još u Terazijskom tunelu i skoro da se uopšte nije kretala. Kratko je do gužve došlo i kod Doma omladine zbog sudara autobusa na liniji 16 i kombija beogradske registracije.

(Espreso.co.rs / Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.