IMAM SEKIRU, SAČMARU, NOŽ I MINOBACAČ! Ovaj Beer Fest mi je preseo iz više razloga, BES JE KULJAO IZ MENE CELO VEČE! (FOTO)
Foto: Privatna arhiva

muka mi je!

IMAM SEKIRU, SAČMARU, NOŽ I MINOBACAČ! Ovaj Beer Fest mi je preseo iz više razloga, BES JE KULJAO IZ MENE CELO VEČE! (FOTO)

- Otvorite ranac, da vidimo sadržaj, rekli su mi redari. "Prazan je, kao što vidite, nemam ništa", odgovorila sam im ljubazno, nakon što su ispipali ranac kao da će im to biti poslednja stvar u životu. Međutim, tu se nisu zaustavili....

Objavljeno:

Beer Fest možete da mrzite ili volite, moglo bi se reći da je to "vašar" na koji dolaze svi, od lutajućih roditelja sa decom, razuzdanih klinki pa sve do pijanih morona koji se valjaju u spostvenim go*nima. Ne možete, a da ga ne volite, zar ne?

PALI STE MI U OČIMA ZBOG JEDNE PLJESKAVICE! Ispovest Škotlanđanina koga su preveslali u Beogradu! ODRALI SU MU KOŽU S LEĐA!

Još kad celom utisku dodate i miris onog sena koje su stavili kao podlogu da se ne bi dizala prašina, i miris pljeskavica koji vam se uvlači u svaku vlas kose, slika je zaokružena! Živopisniji događaj teško da postoji u Beogradu.

foto: Zorana Jevtić

Kao i svake godine, došla sam na Beer fest sa drugaricama. Nakon gužvetine i posebnih ulaza za muškarce i žene, konačno smo stigle u famozni red.

Otvorite ranac, da vidimo sadržaj, rekli su mi redari. "Prazan je kao što vidite, nemam ništa", odgovorila sam im ljubazno, nakon što su ispipali ranac sa svih strana. "U stvari znate šta, evo uzmite ga, nosim sa sobom mitraljez, nož, bombu, i minobacač", odbrusila sam im oštro.

foto: Fonet

Dve devojke su mi pregledale ranac više od 10 minuta, iako je bio skroz prazan. "E, koliko puta smo čuli to "prazan", pa je na kraju bilo nešto", rekle su mi podrugljivo. Nakon maltretiranja, konačno sam ušla, ali nisam ni slutila da moje muke tu tek počinju.

Ipak, moram priznati da je organizacija bila dobra, nema više onih elektronskih kartica, a ni ulaz se više ne naplaćuje, a zamisilite - sviraće i "Hladno pivo".

Kad smo kod muzičkog programa, on je ove godine "puna kapa". Ukoliko ne pijete, počnite jer se voda (100 dinara), manje isplati od piva (150 dinara). Ukoliko ste fan neke grupe koja nastupa pa vas "đavo odnese" da se "guzite" u prve redove, pomirite se sa činjenicom da ćete ujutru da iskašljavate "ono crno" (fanovi ovog festivala znaju šta je to).

foto: Fonet

Naravno, kada se nalijete pivom, priroda vas zove na svakih 20 minuta da obavite svoje. Tako je bilo i u mom slučaju. Pokušala sam da izađem sa limenkom piva, a jedan član obezbeđenja me je uputio na prečicu. Provukla sam se kroz stepenice, a i iza mene - CELA ČETA! Petorica policajaca su pojurili za mnom, kao da ću ne daj Bože "uleteti Đuletu na binu" i uzeti mu minut slave.

foto: Fonet

- Alo bre, vraćaj se vamo, gde si pošla bre? Vamo, dolazi, rekao mi je jedan od policajaca više nego grubim tonom.

Nakon toga su me opkolili i bukvalno "saterali u ćošak". Drugarica je krenula za mnom, ali nije mogla da se probije.

- Okej momci, ne pucajte samo, sve je kul, rekla sam policajcima koji su se i više nego primili da odbrane "Vip deo" gde se nalazio i moj cilj, "Toi-Toi" (popularni naziv za poljski WC).

Ne daj Bože da upadnem likovima u Vip separe koji su pri tome došli na festival piva sa zlatnim čukama i belim košuljama, i devojkama koje su se utegle kao da idu na splav, usput njišući cigare u ritmu Lepe Brene dok nastupa kultni roker.

Nakon što sam izašla sa konzervom piva u ruci, otišla sam na novi "ulaz", ali nisam mogla da uđem jer - imam pivo.

foto: Fonet

- Kupila sam ga ovde na Beer festu, izašla na minut, celu noć me dr*ate, puštajte mi unutra, urlala sam. "Žao mi je gospođice, popijte pivo na "eks" ili ga bacite pa ćete ući nazad", rekao mi je redar na ulazu.

Bacila sam sve ono, i otišla kući. Možda sam ipak matora za ove budalaštine.

A imam 27!

(J. J )


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.