Nema više Infostana! Da li to znači da više ne moramo da plaćamo račune?

odluka je pala

Nema više Infostana! Da li to znači da više ne moramo da plaćamo račune?

Odlukom odbornika Skupštine grada, koja se odnosi na preraspodelu nadležnosti između gradskih službi, ukinut je Zavod za informatiku i statistiku, poznatiji kao JKP Infostan
Objavljeno:

Džaba ste se poradovali, račune ćemo i dalje dobijati, samo ne više od istog preduzeća. Najnovijom odlukom odbornika Skupštine grada, koja se odnosi na preraspodelu nadležnosti između gradskih službi, ukinut je Zavod za informatiku i statistiku, poznatiji kao JKP Infostan. Odlučeno je i da JKP Infostan ubuduće bude "Infostan tehnologije", jer će to preduzeće sada obavljati i delatnosti u oblasti informacionih tehnologija i telekomunikacija.

Zorana Jevtić
Razlog za to je ukidanje Zavoda za informatiku i statistiku, koji je izmedju ostalog, obavljao i poslove informacionih tehnologija i telekomunikacija za potrebe organa grada i gradskih opština. Poslovi iz nadležnosti Zavoda sa informatiku i statistiku, koji se odnose na informacioni sistem SAP ERP i ostale finansijske informacione sisteme, prelaze u nadležnost Sekretarijata za finansije. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.