BUS PLUS USLUGA POSKUPELA 50 ODSTO! Koji su sad izgovor smislili?
Foto: Fonet

samo deru!

BUS PLUS USLUGA POSKUPELA 50 ODSTO! Koji su sad izgovor smislili?

Jeste li primetili?

Objavljeno:

Beograđane je u utorak dočekalo neprijatno iznenađenje – poskupljenje Bus plus servisa koji putem mobilnih telefona obaveštava o nailasku vozila u stanicu.

Informacija o nailasku vozila putem mobilnih telefona USSD kodom, odnosno BusPlusInfo servis od jutros košta 2,76 dinara po upitu.

Beograđani koji su jutros čekali prevoz i ukucavali kodove svojih stanica najpre su dobili besplatnu informaciju o poskupljenju usluge, a ako bi ponovo ukucali kod usledile bi i informacije o prevozu - po novoj ceni.

foto: Dado Đilas

Ova usluga do sada je koštala 1,8 dinara. Busplus nudi i android aplikaciju na kojoj samo uz potrošnju internet saobraćaja (ili Wifi) možete da vidite gde su pozicionirana vozila gradskog prevoza. Kada se ukuca kod željene stanice, prikažu se simboli koji predstavljaju tramvaje, trolejbuse ili autobuse. Oni se pomeraju na mapi prateći kretanje vozila, a klikom na simbol dobijate i informaciju o udaljenosti u metrima. Osim toga, na nekim od stajališta postoje i informacioni displeji na kojima je moguće videti udaljenost vozila po broju stanica.

(Espreso.co.rs / B92/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.