VUČIĆU BRATE, DŽABE TI I 350 ODSTO KAD SI OKRUŽEN SELJACIMA! Pismo o deponiji na NBG usijalo Internet!
Foto: Dragana Udovičić, Facebook

bez dlake na jeziku

VUČIĆU BRATE, DŽABE TI I 350 ODSTO KAD SI OKRUŽEN SELJACIMA! Pismo o deponiji na NBG usijalo Internet!

Pa, da li ima neko tvoj? Kako možeš da dopustiš opoziciji da vodi grad?

- piše u ovom obraćanju

Objavljeno:

Na internetu se pojavilo obraćanje predsedniku Vučiću povodom deponije na Novom Beogradu, koja je pravo ruglo usred prestonice.

Pročitajte ovo pismo:

"Vučiću brate,

kao što već ceo Twiter zna u nedelju samo što me šlog nije strefio (valjda se to tako kaže) kada sam otišao na Koleru da pokupim decu koja su se vraćala sa Super raspusta u Lepenskom viru.

Jebote b*g pa tamo je gore nego u slivu Ganga, ne bih da vređam Induse, na pijaci u Abudži, ne bih da vređam crnce, a wc na u pokojnoj Akademiji je za Koleru sterilna soba!

Koliko čovek mora da bude nevaspitan i nemaran pa da dopusti gomilanje deonije usred Beograda. Novog ili starog, koga boli ku*ac?

Šapić kaže da je za odnošenje đubreta zadužen grad, grad kaže da je Gradska čistoća, Gradska čistoća da je Gradsko zelenilo i svima dobro. Mi smo mladi, mi smo ludi, pijemo šampanjac i divljamo sa starletama po separeima okruženi živim zidom bivoljih vratova.

Mi smo gradska vlast. Mi smo uprava prestonice, može nam se da se ne kupamo, ne presvlačimo gaće, može nam se da stavljamo parfem pod znojavu mišku, imamo oko nas ljude koji gube čulo mirisa za 50 evra.

Džaba onom Vučiću 350% kada je okružen seljacima. Džaba, brate, sva gostovanja, monolozi, stresiranja, plač, pretnje, razložni ili bezrazložni bes kada imaš štroku oko sebe. Popni se na kulu Beograda na vodi, imaćeš predivan pogled na pacove veličine jazavaca.

I ko je za to kriv?

Štrajkači Fiata, Goše, oni impotentni buntovnici koji hipsterišu iza Žute patke, navijači Partizana, FMPa, onaj mučeni (voliš taj izraz) Anđus?

Niko od gore navedenih. Krivi su nevaspitani i nekulturni čelnici gradske uprave. Ja ni ne znam ko je tamo više i odakle. Mali G17, Vesić DS, Mladenović DSS.

Pa, da li ima neko tvoj? Kako možeš da dopustiš opoziciji da vodi grad???

Brate…"

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.