SRPSKI HOROR: Deca gledala kako im MRTVU NASTAVNICU IZNOSE U CRNOJ KESI

STRAVA I UŽAS

SRPSKI HOROR: Deca gledala kako im MRTVU NASTAVNICU IZNOSE U CRNOJ KESI

Nastavnica je umrla od srčanog udara usred časa. Nesrećna žena je prilikom pada udarila glavom u radijator, a učenici su u šoku gledali kako leži u lokvi krvi
Objavljeno: 10:21h

Slavica Petrović (45), nastavnica geografije u Osnovnoj školi "Miroslav Mika Antić" u beogradskom naselju Bele vode umrla je juče ujutru od srčanog udara usred časa, pred tridesetak užanutih đaka. Da zlo bude veće, nesrećna žena je prilikom pada udarila glavom u radijator, a učenici su u šoku gledali kako leži u lokvi krvi.

Strašna tragedija desila se oko 9 sati na čašu šestog razreda. Slavica je počela predavanje iako joj je bilo loše. U jednom trenutku se zateturala, izgubila ravnotežu i pala. Đaci su poskakali od straha i šoka, mnogi su počeli da plaču. UČITELJICA UMRLA NA ČASU: Nezapamćena tragedija u Beogradu! Učenik ovog odeljenja za Informer je rekao da joj je nekoliko dečaka i devojčica prišlo i dozivalo je po imenu. - Ja nisam mogao da gledam to i izleteo sam iz učionice. Pozvali smo tetkice i ostale nastavnike, a onda su nas izveli iz škole. Pozvao sam mamu i rekao joj šta se desilo - kaže ovaj dečak. Direktorka škole Biljana Radosavljević naredila je momentalnu obustavu časova i svojim đacima saopštila da napuste školu.
Jedan od roditelja, koji je u vreme tragedije bio u školskom dvorištu, rekao je da je hitna pomoć stigla veoma brzo. - Samo su konstatovali smrt. Ubrzo je stigla i policija, a potom i mrtvozornici. Spakovali su leš u crnu kesu i izneli u kombi. Deca su sve to gledala... - rekao je ovaj roditelj. (Espreso.co.rs/Izvor: Informer.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.