JOŠ NEMA KUPANJA, NI NA 30 STEPENI: Evo kada će KONAČNO u Beogradu raditi bazeni!
Foto: Beta

EVO, NAJZAD!

JOŠ NEMA KUPANJA, NI NA 30 STEPENI: Evo kada će KONAČNO u Beogradu raditi bazeni!

Iako su iz većine sportskih centara pričali da bi kupališna sezona trebalo da počne sedinom meseca, taj datum je malo pomeren

Objavljeno:

Beograđani su prethodnih dana, na skoro 30 stepeni, izražavali glasno čuđenje kako je došla sredina juna, a nemaju gde da se rashlade!

Nijedan od otvorenih bazena još nije otvorio svoje kapije, a zbog raznih kajakaških i veslačkih takmičenja sezona na Adi Ciganliji će početi tek krajem meseca.

HAKOVANA FONTANA, ČULA SE HODŽINA PESMA U CENTRU BG: Mediji naseli na lažnu vest sa društvenih mreža (VIDEO)

Novobeograđani će prvi imati priliku da se brčkaju jer će bazen „11. april“ biti otvoren u četvrtak 15. juna. Dan kasnije, u petak, prve kupače će primiti SRC „Milan Gale Muškatirović“ na Dorćolu i SC „Olimp“ na Zvezdari.

Bazeni na Banjici biće otvoreni samo dan kasnije, u subotu 17. juna, a iz SC „Banjica“ poručuju da rade na tome da plivačima bude omogućeno i noćno kupanje.

Iako su iz većine sportskih centara pričali da bi kupališna sezona trebalo da počne sedinom meseca, taj datum je malo pomeren, posebno u slučaju Zavoda za sport i medicinu sporta, te će popularni „Košutnjak“ biti otvoren tek 20. juna.

Podsetimo, bazeni na „Tašmajdanu“ biće otvoreni tek 26. juna, kada će početi sezona i na Adi Ciganliji, dok će Zemunci morati da sačekaju 1. jul za prvo brčkanje na Lidu

Cene ulaznica će biti manje-više iste u svim sportskim centrima, te će Beograđani za dnevnu kartu morati da izdvoje oko 300 dinara, dok će cena poludnevne ulaznice za odrasle iznositi od 200 do 250 dinara.

(Espreso.co.rs / Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.