FONTANA SVIRA, VLAST ĆUTI! Građani i dalje bez objašnjenja zašto su potrošena DVA MILIONA!
Foto: Fonet

da li je moglo jeftinije?

FONTANA SVIRA, VLAST ĆUTI! Građani i dalje bez objašnjenja zašto su potrošena DVA MILIONA!

Danima se polemiše o tome da li je ova fontana mogla da košta manje, a odgovore još nismo dobili!

Objavljeno:

Muzička fontana na Slaviji zaokupila je veliku pažnju javnosti i medija i izazvala polemike najviše zbog novca koji je izdvojen za njenu gradnju. Dok jedni misle da je preskupa jer je njena gradnja koštala 1.800.000 evra, drugi misle da je ovo "uzalud potrošen novac".

Danima se polemiše o tome da li je ova fontana mogla da košta manje, i da li je to sada bila najpotrebnija investicija u srpskoj prestonici.

Upravo ovo pitanje postavili smo čelnicima Skupštine Grada, i tražili im da nam dostave račun, u čiji uvid imamo pravo, međutim, do objavljivanja ovog teksta nismo dobili odgovor.

foto: Dragan Kadić

Lider Dveri Boško Obradović, rekao je za "Espreso" da je u fontanu na Slaviji uloženo duplo više sredstava nego što je država Srbija odvojila za mere podrške porodicama u republičkom budžetu.

foto: Fonet

- Dok je u budžetu za porodičnu politiku odvojeno milion evra, fontana na Slaviji košta dva. Fontana je još jedna u nizu bruka i sramota aktuelne vlasti što u bahaćenju i pljački građana što u cilju satiranja srpskog identiteta: kao što se škola "Sveti Sava" u Novom Pazaru sad zove po Kalifi bin Zajedu, tako umesto Trga Dimitrija Tucovića ili neke druge značajne istorijske ličnosti, imamo fontanu karakterističnu za arapske pustinje i plemena bez kulture, tradicije i narodnog pamćenja. Treba da se zove "Fontana neispunjenih Vučićevih obećanja" - rekao je Obradović za "Espreso".

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.