DA LI JE MOGUĆE DA SMO OVOLIKI MAGARCI? Fontanu kao na Slaviji možete kupiti kod Kineza 10 PUTA JEFTINIJE! (FOTO)
Foto: Printscreen

kakva fora!

DA LI JE MOGUĆE DA SMO OVOLIKI MAGARCI? Fontanu kao na Slaviji možete kupiti kod Kineza 10 PUTA JEFTINIJE! (FOTO)

Ova metalna konstrukcija možda nije baš verna kopija one sa Slavije, ali i košta mnogo manje, a izgleda prilično slično, zar ne?

Objavljeno: 17:04h

Iz gradskog budžeta dato je skoro dva miliona evra da fontana na Slaviji zasija i "zasvira". Jedan deo Beograđana je oduševljen, drugi zgranut.

Muzička fontana na Slaviji svakako je tema dana.

NE MOŽEMO DA SPAVAMO ZBOG PROKLETINJE, ZOVEMO KOMUNALCE SVAKOG DANA: Nije ni otvorena, a fontana već pravi ozbiljne probleme! (VIDEO)

"Ovo je fontana koja je najveća u jugoistočnoj Evropi i ona stvarno pokazuje da je Beograd postao veliki grad", rekao je gradski menadžer Goran Vesić.

Fontana, čija je izgradnja koštala 1,8 miliona evra, neće se gasiti ni zimi, zahvaljujući ugrađenim grejačima. Moći će, kako je objašnjeno, najnormalnije da radi na temperaturi i do minus 20 stepeni, zbog čega je, kažu, jedistvena u ovom delu Evrope.

Ipak, neki Srbi su je okarakterisali kao "kič" i "šarenilo", pa su čak predložili vlastima da slične fontane mogu da nađu i na sajtovima kineskih proizvođača za mnogo, mnogo, mnogo manje pare.

U zavisnosti od veličine, fontana koja prizvodi muziku košta od 10 do 200 hiljada dolara.

foto: Alibaba Printscreen
foto: Alibaba Printscreen

Ona, stoji u oglasu, može imati prečnik i do 50 metara, mlazevi vode prate muziku i instalira uglavnom u vodi, poput jezera.

foto: Printscreen

Ova metalna konstrukcija možda nije baš verna kopija ove sa Slavije, ali i košta mnogo manje, a izgleda prilično slično, zar ne?

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.