Gangsterska tura po Beogradu u tristaću oslikanom trobojkom: Arkanovo ubistvo, Zemunci, Kneletova smrt... (FOTO) (VIDEO)
Foto: Zorana Jevtić, Filip Plavčić, Facebook, Espreso/ilustracija

jedinstven doživljaj

Gangsterska tura po Beogradu u tristaću oslikanom trobojkom: Arkanovo ubistvo, Zemunci, Kneletova smrt... (FOTO) (VIDEO)

Idejni tvorac ove atrakcije je simpatična Holanđanka Lizi, koja nam je objasnila kako, kada i zbog čega se odlučila da pokrene nešto ovakvo u Beogradu

Objavljeno: 09:31h
Bojana Kontić

Da li ste ikad poželeli da se vratite nekoliko decenija unazad i iskusite Beograd kakvim ga pamte starije generacije?

Ili ste možda na ulicama glavnog grada primetili legendarni "tristać" u bojama srpske zastave i zapitali se čemu služi?

Zahvaljujući nezaboravnom iskustvu koje pruža turistička agencija CitySoul iz Beograda, uspeli smo da iskusimo Beograd nekog drugog vremena, tokom vožnje najneobičnijim kolima u gradu.

foto: Filip Plavčić

CitySoul Beograd je jedina agencija ovakve vrste u Srbiji, koja vas na jedinstven način upoznaje sa najupečatljivijim mestima i događajima u istoriji bivše Juge.

Tokom vožnje nezaboravnom Zastavom 1300, uz poučne i zanimljive priče vodiča Petra, moći ćete da tokom nekoliko sati zavirite u deo bogate jugoslovenske istorije.

foto: Filip Plavčić

Shodno vašim interesovanjima, možete se odlučiti za neku od tura među kojima su: Gangsterska, Kraljevska, Tito, Osmanlijska, Zemunska ili tura po vašem izboru. Svaka tura sadrži vožnju do različitih lokacija u gradu koje su karakteristične za period na koji se odnose.

foto: Filip Plavčić

Mi smo se odlučili za najpopularniju, Gangstersku turu, a evo kako je izgledala naša uzbudljiva vožnja.

Nakon što smo sa oduševljenjem posmatrali "tristać" u bojama srpske zastave kako nam se približava, seli smo u kola, koja su nas kao vremepol vratila par decenija u nazad.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.