NIKOLA ZADAO DOMAĆI SVIM MUŠKARCIMA: Ceo Beograd priča kako je verio Mionu, ovako nešto nema ni na filmu! (VIDEO)
Prosidba, Foto: Printscreen/Instagram/CIRKANYE

iznenađenje

NIKOLA ZADAO DOMAĆI SVIM MUŠKARCIMA: Ceo Beograd priča kako je verio Mionu, ovako nešto nema ni na filmu! (VIDEO)

Načinom na koji je zaprosio Mionu, Nikola postavio domaći zadatak svim muškarcima u Srbiji

Objavljeno: 13:59h

Veridba mladića i devojke iz Beograda za svega 20 sati postala je pravi viralni hit na društvenim mrežama i to zbog načina na koji je sve organizovano na krovu jedne od zgrada na Voždovcu.

Fotograf i digitalni kreator iz Beograda Nikola Ćirković verio je svoju devojku Mionu, a kao pravi esteta i reklo bi se romantičar, ništa nije prepustio slučaju. Savršeno urađen prostor na krovu zgrade koji je izgledom podsećao na neki od restorana u Parizu, odabir rasvete, pa i sama muzička podloga koja prati snimak "Samo jednu ljubav imam" u izvođenju Vlade Divljana i Letnjeg kino benda, bili su jedni od razloga što je snimak postao viralan na društvenim mrežama.

Ipak, sam gest i činjenica da se Nikola zaista potrudio oko svih detalja, oduševili su sve nakon gledanja, te je snimak na tik toku i instagramu pregledan skupa preko 20 000 puta.

"Jeste Prvi april ali nije šala"

"Tu gde smo počeli, tu i nastavljamo", navodi se u opisu Nikolinog snimka.

Takođe, on se tom prilikom zahvalio i svima koji su mu pomogli oko izrade snimka, a na kraju je stavio i "bitnu napomenu".

"Danas jeste 1. April ali ovo nije šala, ponavljam, ovo nije šala", napisao je Nikola.

Najemotivniji deo snimka je bio Mionino dolaženje na krov, gde je nakon zagrljaja, Nikola kleknuo pred svoju dragu i pitao je da bude njegova žena. Nakon što je Miona rekla da, kako se vidi na snimku, njih dvoje su zaplesali, a sve je dodatno upotpunila magija Beograda čiju je lepotu uhvatio snimatelj koji je sve ovekovečio pomoću drona.

Imao pomoć prijatelja iznenađenja

U seriji storija, Nikola je pokazao i samu pripremu za veridbu gde se vidi kako mu prijatelji pomažu oko dekorisanja krovnog prostora. Kako je napisao, za to vreme, buduća mlada je mislila da je on na treningu.

Sama objava i to samo na Instagramu za sada ima oko 1000 lajkova i skoro 270 komentara u kojima su prijatelji, poznanici i pratioci iskazali svoje divljenje načinom na koji je Nikola verio Mionu. A bilo je i onih koji su naveli kako je ovim potezom Nikola postavio domaći zadatak svim muškarcima u Srbiji. Jer, ponekad nije sve do para, ima nešto i do mašte i kreativnosti.

Bonus video:

02:41

Neobična veridba, stigao princ na belom konju

(Espreso / Blic / Prenela: J.N.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.