DA LI SE POLAZNICI BEOGRADSKE AUTOŠKOLE STVARNO OBUČAVAJU U FERARIJU? Dilema razrešena, ovo stoji iza svega
Ferari autoškola, Foto: Printscreen/Instagram/Serbia Live Beograd

Neobična reklama autoškole

DA LI SE POLAZNICI BEOGRADSKE AUTOŠKOLE STVARNO OBUČAVAJU U FERARIJU? Dilema razrešena, ovo stoji iza svega

Neobičan pristup reklamiranju jedne autoškole u Beogradu privukao je pažnju javnosti

Objavljeno:

U vremenu kada društvene mreže postaju glavna arena za marketinške poteze, jedna beogradska autoškola našla se u centru pažnje zbog neobičnog pristupa promociji svojih usluga.

Na društvenoj mreži X pojavio se video koji je za kratko vreme postao viralan, prikazujući, naizgled, časove vožnje u luksuznom Ferrariju.

Ovaj snimak izazvao je veliku pažnju i raspravu među korisnicima, koji su se pitali da li je zaista moguće da neka autoškola nudi obuku u tako skupocenom vozilu.

Rasprave su se rasplamsale, sa mnogo spekulacija i pretpostavki. Početna dilema da li je u pitanju Porsche ili Ferrari brzo je razrešena - iz autoškole su potvrdili da se radi o Ferrariju. Međutim, dok su neki izrazili divljenje prema autoškoli za hrabrost i inovativnost, većina komentara bila je pretežno negativna, osuđujući autoškolu za promovisanje nerealnih standarda i potencijalno neodgovornog ponašanja.

Međutim, kada su kontaktirali autoškolu, jasno su objasnili o čemu se radi. Naime, Ferrari je bio iznajmljen isključivo u svrhe snimanja reklamnog materijala, te da se nikada nije koristio za stvarnu obuku vozača.

Ovaj slučaj beogradske autoškole s Ferrarijem jasno pokazuje kako na društvenim mrežama stvari mogu brzo dobiti na težini i postati viralne, čak i ako se informacije pogrešno interpretiraju. Prikazuje koliko je važno razumeti da u svetu brze komunikacije, percepcija može bitno uticati na realnost, podstičući potrebu za transparentnošću i preciznošću u deljenju informacija.

Bonus video:

00:19

Parkirao nasred Novog Pazara, a žena mu se popela na Ferari

(Espreso/Telegraf.rs/ Prenela M.L.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.