VELIKA PROMENA U JAVNOM PREVOZU U ZEMUNU: Ove linije će saobraćati izmenjenim režimom, obratite pažnju
Zemun, Foto: Kurir

izmene u saobraćaju

VELIKA PROMENA U JAVNOM PREVOZU U ZEMUNU: Ove linije će saobraćati izmenjenim režimom, obratite pažnju

Na izmenjenom delu trasa vozila će koristiti sva postojeća stajališta, kao i novouspostavljena

Objavljeno:

Iz Sekretarijata za javni prevoz saopštavaju da će tokom izvođenja radova na izgradnji fekalne kanalizacije u postojećoj regulaciji u Ugrinovačkoj ulici u Zemunu, u delu raskrsnice sa Svetotrojčinom ulicom, doći do promene u radu linijajavnog prevoza od 14. do 20. marta.

Vozila na linijama 45, 81, 81L, 83 i 85 će saobraćati na sledeći način:

  • na liniji 45, vozila će u oba smera saobraćati na delu od raskrsnice ulica Gornjogradska–Ugrinovačka do raskrsnice ulica Prvomajska–Hercegovačka sledećim ulicama: Ugrinovačkom, Gornjogradskom, Prvomajskom, Hercegovačkom i dalje redovnom trasom;
  • vozila sa linija 81, 81L, 83 i 85 će u oba smera saobraćati na delu od raskrsnice ulica Gornjogradska–Ugrinovačka do raskrsnice ulica Filipa Višnjića – Ugrinovačka ulicama Ugrinovačkom, Gornjogradskom, Prvomajskom, Rade Končara, Ugrinovačkom i dalje redovnim trasama.
Gradski prevoz
Gradski prevozfoto: Dragana Udovičić

Na izmenjenom delu trasa vozila će koristiti sva postojeća stajališta, kao i novouspostavljena:

  • „Gornjogradska 1” u Ulici gornjogradskoj, u smeru prema periferiji, na poziciji drugog EDB stuba koji se nalazi oko 60 metara posle raskrsnice sa Ugrinovačkom ulicom, u visini kućnog broja 63 i
  • „Prvomajska 1” u Ulici gornjogradskoj, na poziciji EDB stuba koji se nalazi oko 60 metara ispred raskrsnice sa Prvomajskom ulicom, u visini kućnog broja 10.

U smeru prema gradu koristiće se stajalište „Prvomajska 1” u Gornjogradskoj ulici, na poziciji EDB stuba koji se nalazi oko 40 metara posle raskrsnice sa Prvomajskom, navodi se u saopštenju.

Bonus video:

00:04

Vozač GSP-a radi zgibove u autobusu

(Espreso / Telegraf / Prenela: J.N.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.