"U PUN BUS ULAZI ŽENA SA BOLESNIM DETETOM I...": Beograđanina razbesnela scena iz gradskog prevoza! (FOTO)
Gradski prevoz, Foto: Stefan Jokić

NI GRAMA EMPATIJE

"U PUN BUS ULAZI ŽENA SA BOLESNIM DETETOM I...": Beograđanina razbesnela scena iz gradskog prevoza! (FOTO)

Poruka je osvanula na instagram stranici "Serbia_live" i privukla ogromnu pažnju javnosti

Objavljeno:

"Stojim u autobusu i ulazi žena sa dečakom..." počinje Dušan svoju poruku, koja je naterala sve da zapitaju gde je nestala kultura i briga za druge.

Dušana je scena iz jednog beogradskog autobusa toliko pogodila, da se javno obratio svima kroz snažnu poruku koja kruži društvenim mrežama!

- U autobusu sam, stojim, gužva je. Ulazi gospođa sa dečakom koji ima (vidno) određene zdravstvene smetnje, vodi ga sa obe ruke jer dečak jedva hoda. Da li mislite da je neko ustao i ustupio mesto dečaku? Ne! A sede deca koja su vršnjaci tom dečaku - napisao je Dušani dodao:

Prevoz
foto: : SERBIALIVE_BEOGRAD / SCREENSHO

- A znate šta je problem u celoj situaciji? Mi! Naša država i građani danima vode rat oko pevaljki i Beovizije. Dragi moji sugrađani, u ozbiljnom smo problemu! Apelujem da "Torlak" ili ko već, napravi vakcinu kojom će u sve nas ubrizgati određenu dozu empatije - dodao je ovaj mladić.

Poruka je osvanula na instagram stranici "Serbia_live" i privukla ogromnu pažnju javnosti!

Ovakva situacija, nažalost, postala je svakodnevica u Beogradu! Sve češće se viđaju mladi kako neće mesto da ustupe starijima, a uz nedolično ponašanje, često imaju i verbalne bahate ispade, pa neretko dolazi i do svađa i razmena uvreda prećenih pokazivanjem nedoličnih gestova.

Bonus video:

01:00

Uveli smo plaćanje karte uz aplikaciju, uveli smo i plaćanje javnog prevoza kreditnom karticom, bez obzira o kojoj kartici je pitanje

(Espreso/ Blic/ Prenela M.L.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.