STUDENT NIKOLA GESTOM ODUŠEVIO BEOGRAĐANE: Počeo da radi u brzoj hrani i to nije sve! "Bravo momčino!"
Brza hrana, Foto: Ilustracija/Filip Plavčić

samostalan život

STUDENT NIKOLA GESTOM ODUŠEVIO BEOGRAĐANE: Počeo da radi u brzoj hrani i to nije sve! "Bravo momčino!"

Nikola je počeo da radi u restoranu brze hrane i svojom gestom oduševio Beograđane

Objavljeno:

Iako bi mnogi rekli da empatije među ljudima danas gotovo da nema, primer momka koji je odlučio da ponudi pomoć studentima u Beogradu pokazuje nam da ona ipak nije skroz izgubljena.

Unutar Fejsbuk stranice "Studenti beogradskih univerziteta - SBU" jedan momak rešio je na sekund da postane pravi heroj i potezom oduševi studente u Beogradu. Naime, Nikola je počeo da radi u brzoj hrani, primetio da stalno ostaje neprodate hrane, pa se setio onih koji "krpe kraj s krajem". Onda im je jednostavno ponudio da mu se jave kako bi im barem tako pomogao.

Društvo, nedavno sam počeo da radim privremeno do leta u jednom fest fudu kod Vukovog spomenika i često ostane pola pečenog pileta.

Ja to svakako ne jedem, ali molim vas ukoliko ne možete da skrpite kraj s krajem, nemate dovoljno novca i gladni ste, budite slobodni da mi se javite i da vam pomognem makar toliko", napisao je on.

"Bravo momčino"

Nije mnogo prošlo od njegove objave, a studenti i drugi članovi grupe zahvalili su mu se na njegovom gestu.

"Bravo, popravio si mi dan", "Svaka čast!", "Bože koliko si ti drag, divan vratiće ti se za to, sigurna sam", "Ima još nade za ovaj svet. Bravo na gestu, nadam se da će se javiti neko kome je stvarno potrebno, a da će se neki, bar na ovom postu, suzdržati od izlivanja frustracija", "Bravo momčino", "Divno od tebe, raduje me da još ima dobrih ljudi!" pisali su mu oni.

Takođe, javili su se i oni koji su ga savetovali da, ukoliko se niko ne javi, može da kontaktira narodne kuhinje, ili u krajnjem slučaju, da meso ostavi negde na ulici za gladne životinje.

Bonus video:

02:29

AKO VAM JE CILJ DA IMATE PARE, OVAJ POSAO ZA MLADE DONOSI 3.000 EVRA MESEČNO Turinski savetuje: Ključ je u dugoročnom planiranju

(Espreso/Blic/Preneo D.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.