OBUSTAVLJENO RUŠENJE SPLAVA "GUSAR": Policija, inspektori i bager na Savskom keju (VIDEO)
Splav "Gusar", Foto: printscreen/instagram/serbialive_beograd

DRAMA

OBUSTAVLJENO RUŠENJE SPLAVA "GUSAR": Policija, inspektori i bager na Savskom keju (VIDEO)

Početkom februara u jutarnjim satima takođe je došlo do okupljanja policije i komunalnih radnika, ali ni tada, kao ni sada, poznati splav nije srušen

Objavljeno:

Na Novom Beogradu rano jutros ispred poznatog splava "Gusar" došli su policija, Beli, inspekcija kao i bager kako bi otpočelo rušenje splava. Na društvenim mrežama građani su objavili snimke na kojima se vidi veliki broj policijskih snaga, kao i radnika komunalnih službi.

"Oko 4.00 sata, na Savski kej došli su Beli, policija i inspekcija, kao i bager da sruše splav Gusar, koji se inače vodi kao sojenica. S obzirom da nisu imali svu dokumentaciju u miru su otišli. Na terenu je bila i Sonja Božović, sekretar za inspekciju, nadzor i komunikaciju", navodi se u objavi na Instagram stranici "serbialive_beograd".

Krajem 2023. godine najavljeno je uklanjanje svih splavova koji na licitaciji nisu dobili novu lokaciju. Kako je tada objavljeno na "Instagram" stranici "Serbialive_Beograd", ovaj splav je pod istim imenom radio na istoj lokaciji 40 godina, izdvajao se po dobroj muzici zbog čega je dobio svojevremeno nadimak "Kulturni centar".

Početkom februara u jutarnjim satima takođe je došlo do okupljanja policije i komunalnih radnika, ali ni tada, kao ni sada, poznati splav nije srušen.

Bonus video: Jutro nakon što je potonuo splav

00:24

Jutro nakon što je potonuo splav

(Espreso/Mondo/Prenela: D.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.