"BEOGRADSKI MALI ŠMEKER": Ovaj dečak sa Dorćola dao DOMAĆI ZADATAK starijim muškarcima, POGLEDAJTE (VIDEO)
Šmeker sa Dorćola, Foto: Printscreen/instagram/hipigram

SVAKA MU ČAST

"BEOGRADSKI MALI ŠMEKER": Ovaj dečak sa Dorćola dao DOMAĆI ZADATAK starijim muškarcima, POGLEDAJTE (VIDEO)

Video snimak malog dečaka koji sa ulice, preko prozora stana svojoj simpatiji poklanja buket cveća izmamio je osmehe mnogima

Objavljeno: 07:48h

Od dece često možemo naučiti mnogo toga - uglavnom nesebične poteze urađene s puno ljubavi. A jedan takav, usnimljen navodno u Beogradu, oduševio je Srbiju i podsetio sve nas koliko su sitnice i pažnja zaista bitni.

Video snimak malog dečaka koji sa ulice, preko prozora stana svojoj simpatiji poklanja buket cveća izmamio je osmehe mnogima, onda kada ga je Instagram stranica "Hipigram" objavila. Kako su naveli, ovaj simpatični događaj dokumentovan je na Dorćolu u Beogradu.

"Lopovski, cveće na prozor, Beograd, Dorćol, dečija ljubav", napisala je stranica u opisu videa.

Kako se vidi na snimku mališan je došao ispod prozora svoje simpatije sa sve buketom cveća koji je pokušavao da joj da. Iako su u tom trenutku prozori bili zatvoreni, devojčica je uspela da ga vidi, te se prozoru približila i, ako je verovati njenim pokretima, cveće odobrila.

Takođe, dečaku su u svemu pomogli drugari koji su mu "držali stražu".

"I ljubav se rodila"

Iako se ne zna kada je i gde snimak tačno nastao s obzirom na njegovo deljenje na društvenim mrežama i ranije prošle godine, ljudi nisu mogli da odole a da ne iskomentarišu ovaj prizor.

"Beogradski mali šmeker", "A ovi odrasli ništa. Bravo mali pokazao si da godine nisu merilo zrelosti", "Preslatko", "I ljubav se rodila", "Imam 28 godina i još nisam ovo doživela", "Mali zadao ozbiljan zadatak starijima", "Prelako održao lekciju muškarcima", pisali su oni.

Bonus video: ĐOLE MI JE BIO PRVA LJUBAV, PRVE PARE OD PEVANJA SAM POTROŠILA NA OVO! Slavica Ćukteraš iskreno o svojim počecima

01:41

ĐOLE MI JE BIO PRVA LJUBAV, PRVE PARE OD PEVANJA SAM POTROŠILA NA OVO! Slavica Ćukteraš iskreno o svojim počecima za Kurir TV

(Espreso/Blic/Prenela: D.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.