"KAD SE ONA IZBEČILA NA MENE": Srpkinja htela da pomogne nepoznatoj ženi, zbog njene reakcije je ZANEMELA U SEKUNDI
Aerodrom Nikola Tesla, Foto: Printcreen/Youtube/ Aerodrom Nikola Tesla Beograd

strašno!

"KAD SE ONA IZBEČILA NA MENE": Srpkinja htela da pomogne nepoznatoj ženi, zbog njene reakcije je ZANEMELA U SEKUNDI

Srpkinja na aerodromu htela da pomogne nepoznatoj ženi pa njenom reakcijom ostala zatečena

Objavljeno:

Situacija sa aerodroma u Srbiji koja se desila jednoj ženi - koja je zbog svoje dobre namere ostala šokirana reakcijom nepoznate osobe, otvorila je temu na Tviteru o tome koliko i da li umemo na lepe gestove da reagujemo kako dolikuje.

Kako je žena koja se ovoj društvenoj mreži potpisuje kao "gugutka nažici" objasnila, nakon što je na kiosku aerodroma umesto jedne, poručila dve kafe, nepoznatoj ženi koja je bila sledeća u redu ponudila je jednu kafu besplatno. Međutim, njena reakcija ju je iznenadila.

"Slučajno sam na kiosku aerodroma poručila dve kafe umesto jedne i ponudim je devojci koja je bila posle mene da je uzme besplatno.

Ljudi kad se ona izbečila na mene i kaže: 'Bože kupiću sama sebi kafu'... preniska vibracija iskreno", napisala je ona.

"Samo su me odvratno pogledali i iskulirali"

Njen tvit naterao je i druge da priznaju da su i sami bili u sličnim situacija, ostavši u neverici zbog ponašanja pojedinaca.

"Čekala sam autobus. Sneg, 30. decembar, minus zilon. Kad sam shvatila da ću da zakasnim, pozovem taksi, on dođe, ja se okrenem ljudima koji su sa mnom stajali na stanici: 'Da li neko ide do grada, ja plaćam'. Gledali me kao ludaču", "Red na kasi ogroman jer dečku bio račun 510 dinara a on ima 1.000 i 500 a kasirka nema sitno. I ja kažem 'evo imam ja 10 dinara izvoli', samo su me odvratno pogledali i iskulirali", "Mladost provedoh čekajući prigradski autobus koji ne stiže. Kad sam počeo da vozim često bih stao i povezao ko ide u mom pravcu. Jednom stanem, pitam 'ko hoće u tom pravcu, i dobijem odgovor: 'Šta te boli ku*ac gde ko ide'. I čovek je bio u pravu, više nikad nisam stao tek tako!", pisali su oni.

Bilo je ipak i lepih iskustava

Ipak, da nije sve tako crno govore primeri pojedinih tviteraša.

"Mi skoro u pabu nekom poručili previše pomfrita, muž alav, i ponudimo starijim gospođama za stolom iza, bez veze da propadne. Kažem da imaju uz pivce bla bla...Posle pola sata one nam šalju turu piva!", "Jednom. mećava, ja pikap-om. Autokomanda, stanem, pitam 'ko će do Trošarine'. Dve se uguraše pored mene, jedna preko druge. Rekoše čekaju autobus skoro sat. Izašle kasnije i samo što me nisu izljubile", glasili su njihovi komentari.

Bonus video:

01:19

Aerodrom Hamad u Kataru, svetsko čudo

(Espreso/Blic/Gordana Vuksanović/Preneo D.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.