OD SAJMA TURIZMA DO SAJMA PČELARSTVA: Koje manifestacije nas čekaju u januaru i februaru na Sajmu?
Kalendar, Foto: Jerome Maurice Lobijin / Panthermedia / Profimedia

MANIFESTACIJE

OD SAJMA TURIZMA DO SAJMA PČELARSTVA: Koje manifestacije nas čekaju u januaru i februaru na Sajmu?

Na Beogradskom sajmu tokom januara i februara održaće se pet sajamskih manifestacija, a ovogodišnju sezonu otvoriće "Agro Belgrade" koji se održava od 25. do 27. januara, saopštila je pres-služba Sajma.

Objavljeno:

Tokom januara i februara održaće se čak 5 sajamskih manifestacija, a ovo je kalendar manifestacija:

"Agro Belgrade" je vodeći regionalni sajamsko-konferencijski događaj u oblasti voćarstva, vinogradarstva i povrtarstva i održava se peti put.

Sledi "Balkan Textile", poslovna manifestacija koja okuplja proizvođače tekstila, uvoznike i trgovce i na kojoj pored najboljih tkanina, izlagači prikazuju i najbolje mašine i opremu iz tekstilnog sektora.

Održava se od 8. do 10. februara sa ciljem da izvoznici pronađu uvoznike, domaće proizvođače i velike trgovce na malo koji podstiču potražnju i time proširuju svoje kanale prodaje u Srbiji.

kalendar
foto: MA8 / Alamy / Alamy / Profimedia

Poslednji dan trajanja ovog sajma biće prvi dan "Državnog pčelarskog sajma" koji će trajati dva dana.

Reč je o međunarodnoj izložbeno-prodajnoj manifestaciji koju organizuje Savez pčelarskih organizacija Srbije, a sajam je prilika da se, pored meda i drugih pčelinjih proizvoda, po najpovoljnijim uslovima nabavi i kompletna pčelarska oprema i repromaterijali.

Od 22. do 25. februara na Beogradskom sajmu paralelno će se održati dve manifestacije i to 45. Međunarodni sajam turizma i 19. Međunarodni sajam hotelsko-ugostiteljske opreme "Horeca-Oprema".

Slogan ovogodišnjeg sajma turizma, biće "Avantura počinje ovde" i predstavljaće susret kultura i avantura, promociju novih destinacije, first minute ponuda, domaćih i inostranih smeštajnih kapaciteta, turističkih regija i atrakcija.

Na sajmu će učestvovati najznačajnije turističke agencije, udruženja i organizacije, hoteli, turistički centri, transportne kompanije i međunarodni tur-operatori.

Međunarodni sajam hotelsko-ugostiteljske opreme "Horeca - Oprema", će pod sloganom "Poslužite se" okupiti brojne domaće i inostrane kompanije iz najrazličitijih oblasti u vezi sa ugostiteljskim delatnostima i prodajom hotelskog i ugostiteljskog nameštaja, opremom za kuhinje, restorane i barove.

Bonus video:

02:13

OVO SU NAŠI MALI HEROJI! Dečaci prodavali 2 DANA po NAJVEĆOJ HLADNOĆI ČAJ ZA 50 DINARA kako bi pomogli u lečenju male Nađe

(Espreso/Blic/Nada Matić/Tanjug/Prenela T.Š.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.