"IMAŠ NEKU KRPU DA OBRIŠEM OVO MALO": Scena iz autobusa 511 nasmejala SVE BEOGRAĐANE - prenosili PRASE, PA... FOTO
Autobus/Ilustracija, Foto: Printscreen/RTS

HIT

"IMAŠ NEKU KRPU DA OBRIŠEM OVO MALO": Scena iz autobusa 511 nasmejala SVE BEOGRAĐANE - prenosili PRASE, PA... FOTO

Iako nisu prisustvovali navodnom događaju, sama prepričana scena izazvala je gomilu smeha kod Srba, a neki su ostali u blagom šoku

Objavljeno:

Srpske dogodovštine ne prestaju ni kada su najveći praznici u pitanju, naprotiv, čini se da tada nastaju one najjače priče. A situacija iz beogradskog prevoza pred sam Božić, iz čuvene 511-ice upravo tako nešto i dokazuje.

Scena iz autobusa 511 u Beogradu nasmejala je mnoge Srbe kada je devojka koja se na Tviteru potpisuje kao "ZvaćuseSofija" prepričala šta su dvojica njenih sugrađana uradila u gradskom prevozu dok su prenosili prase spremno za ražanj.

"Večeras u jednom od najnovijih autobusa na fantastičnoj liniji 511 dva muškarca prevoze zaklano prase koje je iskrvarilo po podu za sve pare. Jednom je malo neprijatno pa kaže: 'Imaš neku krpu da obrišem ovo malo', dok drugi odgovara: 'Pa valjda su i ono Srbi i znaju da je Božić", napisala je Sofija šta se navodno desilo.

Iako nisu prisustvovali navodnom događaju, sama prepričana scena izazvala je gomilu smeha kod Srba, a neki su ostali u blagom šoku.

"Solidan Srbin i gospodin koji je sišao sa planine bi se realno krstio", "Vama bolje zezanje nego u Lasti 581", "Regularan dan za vreme praznika", "Nije praznik bez prinošenja krvne žrtve na altar/astal", "Jadno prase, u šoku sam", "Klasika" bili su samo neki od komentara.

Bonus video:

00:37

OVAKO SE SLAVI U GLUMAČKOJ PORODICI! Gagi Jovanović napunio 55. godina, domaćinski slavi uz PEČENO PRASE!Sve po našim običajima!

(Espreso/Blic/Gordana Vuksanović/Prenela: N.J.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.