APSOLUTNA KOLAPŠČINA U BEOGRADU: Stvorene KILOMETARSKE KOLONE, evo gde su NAJVEĆE GUŽVE!
Foto: Naxi kamere/Copyright © Naxi Media group

GUŽVE PO GRADU

APSOLUTNA KOLAPŠČINA U BEOGRADU: Stvorene KILOMETARSKE KOLONE, evo gde su NAJVEĆE GUŽVE!

Ogromne gužve u Beogradu već su krenule. Na Slaviji sve stoji, mostovi su zakrčeni, a mili se i na auto-putu.

Objavljeno: 14:25h

Na Slaviji sve stoji ili se jedva kreće, a velike gužve su i svim okolinim ulicama, odnosno prilazima ovog kružnom toku.

Gazela i auto-put ka Nišu stoje. Sve bitnije ulice na Voždovcu i Dedinju takođe, kolona u duploj traci od stadiona Partizana ka Dragiše Mišovića, u Ljutice Bogdana, Autokomanda...

Takovska ulica takođe je krcata, kao i Kneza Miloša, a gužve se stvaraju i u Bulevaru kralja Aleksandra najviše kod Vukovog spomenika i u blizini pijaca.

U ovom Bulevaru gužva je i u gornjem delu, pri nastavku za Smederevski put, gde je najveća gužva nešto pre Malom Mokrog Luga, a zatim i kod Kaluđerice.

Blokirana je i raskrsnica ulica Kneza Miloša i Birčaninove, gde se održava protest.

1 / 3 Foto: Naxi kamere/Copyright © Naxi Media group

Situacija na auto-putu je takođe kritična na pojedinim delovima, mada je gužva sve od Bloka 37 pa do Dušanovca, tako da se praktično mili u dužini od oko 10 kilometara.

Brankov most, takođe, i to više trake iz pravca Novog Beograda ka centru. Plavi most je isto zakrčen.

Na Novom Beogradu gužve su u blizini tržnih centara. Veliki broj vozila kreće se Jurija Gagarina, a najveće gužve su u blizini TC "Delta city". Takođe, i u Bulevaru Mihajla Pupina, u blizini TC "Ušće".

Kolone se sada stvaraju i kod TC "Big fashion" u Višnjičkoj ulici, kao i u Paštrovićevoj ulici i okolini, gde se nalazi TC "Ada Mall".

Gužve na zaobilaze ni Zemun. Trenutno je najfrekventniji pravac od Muhara ka Donjem gradu, kao i Novi grad - iz pravca Nove Galenike kao petlji kod Zmaja. Tu je gužva i na uključenju za auto-put.

Gužve su i u Borči u delu od Malog Zbega ka Borči 1.

Bonus video:

01:42

Ne možemo ni napred, ni nazad - sve stoji: Saobraćajni kolaps na auto-putu Miloš Veliki, formirana kolona vozila dugačka preko dva kilometra

(Espreso/ b92/ Prenela M.L.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.