Da li je ovo najveselija jelka u Beogradu? Počinje Starogradska zima
Jelka, Foto: Promo

STARI GRAD

Da li je ovo najveselija jelka u Beogradu? Počinje Starogradska zima

Gradska opština Stari grad najavljuje program Starogradske zime koja počinje u nedelju 24. decembra i trajaće do subote 13. januara

Objavljeno: 14:10h

Prredškolci sa Starog grada danas su, prvog dana zime, okitili najveseliju jelku u Beogradu koja će krasiti Makedonsku ulici tokom novogodišnjih praznika. „Ukrasi su nastali tokom radionica koje organizujemo u našim vrtićima, a svi su napravljeni od recikliranog materijala sa puno ljubavi i pažnje“ istakla je Sanja Lazović, direktorka PU Dečiji dani i dodala da bi ovakva akcija mogla da postane lepa tradicija.

S prvim danom zime, čekajući bele pahulje, Gradska opština Stari grad najavljuje program Starogradske zime koja počinje u nedelju 24. decembra i trajaće do subote 13. januara. „Treću godinu zaredom organizujemo Starogradsku zimu koja je postala jedna od najomiljenijih gradskih manifestacija svih mališana, što nas neizmerno raduje“ rekao je Radoslav Marjanović i dodao da je gradska opština Stari grad i ove godine pripremila brojne poklone i raznovrsne programe za najmlađe Starograđane.

1 / 5 Foto: Promo

Ovog vikenda u svečanoj sali opštine održaće se od 11 časova muzička predstava, a od 15:30 časova sve zainteresovane očekuje pozorišna predstava „ Vilomeo i Vijulija“. Program je besplatan, a dobrodošli su svi. Sve dodatne informacije o programima i načinima prijave možete pratiti na zvaničnom sajtu gradske opštine Stari grad kao i na profilima na društvenim mrežama. Vidimo se.

(Espreso / Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.