"JA TO OBOŽAVAM, A KOD VAS NEMA": Ruskinja Anastasija se PRESELILA u Beograd, nahvalila SRBE za SVE PARE! (VIDEO)
Ruskinja Anastasija, Foto: ANA.U.BEOGRADU / TIKTOK

ruskinja o srbima

"JA TO OBOŽAVAM, A KOD VAS NEMA": Ruskinja Anastasija se PRESELILA u Beograd, nahvalila SRBE za SVE PARE! (VIDEO)

Dotakla se jedne naše navike koja joj se najviše sviđa i koju bi najradije usvojila odmah

Objavljeno:

Jedna mlada Ruskinja iz Sankt Peterburga koja se nedavno preselila u Srbiju, tačnije Beograd priznala je šta je ono što ju je prijatno iznenadilo kod srpskog naroda i koje bi to navike vrlo rado usvojila od nas.

Ruskinja Anastasija, koja je u Srbiju došla zajedno sa svojim suprugom, otkrila je na svom TikTok profilu da radi kao programer i da, zbog svog plana da u Beograd ostane duže, redovno uči i srpski jezik. Objašnjavajući u kratkim videima svoj život u Beogradu, dotakla se i Srba i njihovih osobina. Takođe, priznala je i šta joj jedino nedostaje iz Rusije dok je u Srbiji.

"Ćao svima, želim da podelim sa vama šta je to što me iznenađuje kod srpskog naroda. Najpre patriotizam i ljubav prema svojoj zemlji. Svaki Srbin priča samo dobre stvari o svojoj zemlji, iako možda zna za neke nedostatke. Za vas, vaša zemlja je najbolja", rekla je ona.

Iako je odmah potom kroz šapat upitala: "Ali koji to nedostaci mogu biti u Srbiji?", nastavila je da priča o drugoj stavci koja joj se sviđa kod nas.

"Drugo, mnogo znate o Rusiji i Rusima. Za mene, to je bila sramota kad sam shvatila da ja sama ništa ne znam o Srbiji, a mnogi od vas znaju ruski jezik, rusku literaturu i još mnoge stvari o mojoj zemlji", priznala je ona.

Jedno bi rado naučila od nas

A onda se dotakla jedne naše navike koja joj se najviše sviđa i koju bi najradije usvojila odmah.

"Vi znate da živite polako i da uživate. To su stvari koje želim da naučim od vas, da radim stvari polako i da uživam u svakom trenutku svog života", rekla je Anastasija.

U nekom od svojih ranijih videa ova Ruskinja priznala je da joj u Srbiji samo jedna stvar nedostaje - sneg. Kako je objasnila hladno vreme i sneg je nešto što obožava a što u Beogradu još nije imala sreće da vidi.

Bonus video:

00:17

Ruskinja otkrila razlog zbog kojeg želi da živi u Srbiji zauvek

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.