AKO ŽIVITE OVDE - “NA KONJU STE”: Jedna beogradska opština obezbedila stanovnicima velike prednosti
Foto: Promo

beograd

AKO ŽIVITE OVDE - “NA KONJU STE”: Jedna beogradska opština obezbedila stanovnicima velike prednosti

Uslužni centar uveden je kako bi građani mogli na jednom mestu da se informišu, prijave probleme i dobiju odgovore na sva pitanja iz nadležnosti opštine

Objavljeno:

Gradska opština Stari grad vredno radi na unapređenju kvaliteta života svojih stanovnika, te je u tom cilju još pre izvesnog vremena uvela Uslužni centar kako bi ubrzala i poboljšala komunikaciju sa građanima, kao i da efikasnije evidentira i prati probleme sa kojima se Starograđani sreću.

Uslužni centar uveden je kako bi građani mogli na jednom mestu da se informišu, prijave probleme i dobiju odgovore na sva pitanja iz nadležnosti opštine. Takođe, građani sa prijavom boravka na teritoriji Gradske opštine Stari grad u prilici su da u Uslužnom centru dobiju i personalizovanu karticu sa kojom mogu da se prijave na besplatne programe i ostvare brojne popuste i pogodnosti u okviru programa „Stari grad misli na tebe“.

Uslužni centar
Uslužni centarfoto: Promo

„Otvaranjem Uslužnog centra želimo da budemo korak bliže našim građanima. Namera nam je da komunikaciju sa građanima unapredimo i učinimo još boljom i efikasnijom. Osim informacija, građani u Uslužnom centru imaju mogućnost da dobiju i personalizovanu karticu ,,Stari grad misli na tebe“, uz koju mogu da se prijave na besplatne programe koje organizujemo, ali i ostvare brojne popuste i benefite. Starograđanima su, uz karticu, na raspolaganju više od 50 besplatnih kulturno umetničkih, rekreativnih i sportskih programa, namenjenih različitim uzrastima i afinitetima. Takođe, u saradnji sa našim partnerima, za građane smo pripremili i brojne popuste i pogodnosti”, istakao je predsednik Gradske opštine Stari grad Radoslav Marjanović.

Gradska opština Stari grad
Gradska opština Stari gradfoto: Promo

Informacije o besplatnim programima i personalizovanoj kartici „Stari grad misli na tebe“ mogu se dobiti svakog radnog dana od 8 do 16 časova, u Uslužnom centru opštine Stari grad (ulaz iz Nušićeve ulice, ugao sa Makedonskom), kao i putem broja telefona – 0800 077 775 (besplatan telefonski poziv).

Bonus video:

00:41

Beograd je ove godine dobio novi jedinstveni broj za sve službe – 11011

(Espreso / Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.