PREKO PUTA VRTIĆA - SEKSI ŠOP?! Roditelji u Belvilu ostali u ČUDU!
Foto: Dragana Udovičić

šok za mame i tate

PREKO PUTA VRTIĆA - SEKSI ŠOP?! Roditelji u Belvilu ostali u ČUDU!

lokal je otvoren pre dve nedelje, na stotinak metara od vrtića, u poprečnoj ulici. Iako ulaz vrtića ne gleda na njega, ipak se može videti iz parkića u dvorištu
Objavljeno:

Roditelje koji vode svoje mališane u vrtić u Belvilu nedavno je dočekalo nesvakidašnje iznenađenje kada su prekoputa ulice videli slike obnaženih žena i - novootvoreni seksi šop.

Mame i tate su zabrinute.

- Pa to je stvarno strašno. Iza lokala se nalazi i betonski plato na kojem se roditelji i deca igraju i van vrtića. U ovoj ulici je uvek mnogo dece - kaže Marija M. koja je tom ulicom nastavila sa unučicama od šest i dve godine.

Kako kaže majka dve devojčice koju je ekipa Blica zatekla da izlazi iz obdaništa sa bebom u kolicima i malom devojčicom, ovo je problem koji se tiče i mlađe i starije dece.

foto: Nemanja Pančić/ilustracija

- Ovde se stalno nešto novo otvara, a novo maloj deci privlači pažnju. Kako budu postajali stariji, sve će biti radoznaliji, počeće da pitaju i razumeju neke stvari - priča majka Jelena N.

S druge strane, postoje i stanari Belvila koji smatraju da je otvaranje ovakvog lokala na ovom mestu - bezazleno.

- Došao sam po unuka, mi živimo malo dalje u naselju i iskreno nisam ni obratio pažnju. Ja sam malo liberalniji i nisam protiv toga. Pa pogledajte šta je sve deci dostupno na televiziji - kaže stariji gospodin.

Sam lokal je otvoren pre dve nedelje, na stotinak metara od vrtića, u poprečnoj ulici. Iako ulaz vrtića ne gleda na njega, ipak se može videti iz parkića u dvorištu, a i ukoliko roditelji dovode dečicu peške, neizbežno je proći pored njega.

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.