NE IDITE PREKO GAZELE AKO IMATE TANKE ŽIVCE: Krljkanac na SVE STRANE, evo gde je NAJPROMETNIJE (FOTO)
Foto: Printscreen/Naxi Kamere

GUŽVA U BEOGRADU

NE IDITE PREKO GAZELE AKO IMATE TANKE ŽIVCE: Krljkanac na SVE STRANE, evo gde je NAJPROMETNIJE (FOTO)

Apelujemo na vozače da budu odgovorni u vreme špica, a na zakonodavce da pooštre kazne na one koji svojim postupcima izazivaju kolaps

Objavljeno:

Ova sreda je posebna, jer su gužve kao da je petak. Mnogo pre vršnog termina počele su da se prave kilometarske kolone, a naravno glavni haos je rezervisan za most Gazela, a naročito u smeru prema Nišu.

Bez posebnog razloga, gužva je sve do Plavog mosta, ali dotle treba stići. Mnogi vozači, nažalost su krajnje neodgovorni, pa apelujemo na Saobraćajnu policiju da kažnjava za sporu vožnju, a to su uglavnom vozači koji na auto-putu kroz Beograd drže telefon u ruci, a samo povremeno bacaju pogleda na put.

Gužva na Gazeli
Gužva na Gazelifoto: Printscreen/Naxi Kamere

Naravno, čepovi se prave i u Kneza Miloša, gde se saobraćaj uglavnom obavlja usporeno. Međutim, bezobrazluk i primitivnost vozača koji ulaze u raskrsnicu kad to nemaju pravo uzrokuje stvaranje haosa bez potrebe.

Svakako, tradicionalno su kolone prema Žarkovu kod Mosta na Adu, na Autokomandi. u Beogradskoj, Bulevaru Oslobođenja, na Pančevačkom mostu, o Brankovm mostu da i ne govorimo. Prosečna brzina je oko 5 kilometara na sat, u proseku.

1 / 5 Foto: Printscreen/Naxi Kamere

Apelujemo na vozače da budu odgovorni u vreme špica, a na zakonodavce da pooštre kazne na one koji svojim postupcima izazivaju kolaps.

Bonus video:

00:17

Gužva zbog saobraćajne nesreće na auto-putu Beograd-Niš

(Espreso/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.