ČETVRTAK JE DAN ZA JEDNU GRUPU PENZIONERA: Ovo će dobiti POTPUNO BESPLATNO
Penzioneri, Foto: Beta / Dragan Gojić

PENZIONERI

ČETVRTAK JE DAN ZA JEDNU GRUPU PENZIONERA: Ovo će dobiti POTPUNO BESPLATNO

Sreda je dan za žene, a četvrtak dan za penzionere

Objavljeno:

U Malom Mokrom Lugu, u beogradskoj opštini Zvezdara, postavljena je "Kućica zdravlja" u kojoj građani mogu do četvrtka, 9. novembra, da obave primarne zdravstvene preventivne preglede.

U Malom Mokrom Lugu, u beogradskoj opštini Zvezdara, postavljena je „Kućica zdravlja“ u kojoj građani mogu do četvrtka, 9. novembra, da obave primarne zdravstvene preventivne preglede.

Predsednik opštine Zvezdara Vladan Jeremić rekao je da je „Kućica zdravlja“ u toj opštini opravdala očekivanja.

„Preko 4.500 pregleda je obavljeno u Mirijevu, na dnevnom nivou između 600 i 700 pregleda…Bilo je i nekoliko slučajeva naših sugrađana koji su nakon pregleda u Kućici zdravlja bili upućeni ili na hospitalizaciju ili druge zdravstvene mere“, rekao je Jeremić govoreći o akciji u opštini Zvezdara.

1 / 5 Foto: Nebojša Mandić

„Kućica zdravlja“ će u Malom Mokrom Lugu biti u Bulevaru kralja Aleksandra 525, kod osnovne škole „Dragojlo Dudić“ do četvrtka, u periodu od 8 do 17 časova.

„Nakon što smo pre dvadesetak dana projekat „Kućice zdravlja“ zajednički sa Domom zdravlja Zvezdara realizovali u Mirijevu i taj projekat se pokazao izuzetno potrebnim i uspešnim s obzirom na broj naših sugrađana, pretežno Mirijevaca koji su iskoristili mogućnost da obave specijalističke preglede, sve do četvrtka Kućica zdravlja će biti u Malom Mokrom Lugu, u neposrednoj blizini OŠ „Dragojlo Duduć“ i koncept ostaje isti“, rekao je Jeremić.

On je objasnio da preglede mogu da obave svi građani koji žele i mogu to da učine, bez zakazivanja, bez zdravstvene knjižice mogu to da učine od 8 do 17 časova u Bulevaru kralja Aleksandra 525.

„Današnji dan posvećen je prevenciji kardiovaskularnih bolesti, sutra je dan za prevenciju dijabetesa, sreda je dan za žene, a četvrtak dan za penzionere“, rekao je Jeremić.

Bonus video:

01:48

ZBOG ČEGA PENZIONERI I DALJE RADE I TO NAJTEŽE POSLOVE?

(Espreso / Penzionisani)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.