USRED BELA DANA SKINULA GAĆICE U BESNOM KABRIOLETU: Snimak šokirao BEOGRAĐANE, ono što je USLEDILO... (VIDEO)
Devojka skida gaćice dok se vozi kabrioletom, Foto: Printscreen/Twitter/@dsds_567

NEVERICA

USRED BELA DANA SKINULA GAĆICE U BESNOM KABRIOLETU: Snimak šokirao BEOGRAĐANE, ono što je USLEDILO... (VIDEO)

Uživala u vožnji Beogradom, pa se odlučila na potez koji je mnoge ostavio bez teksta

Objavljeno:

Ponašanje, kultura, omladina, vaspitanje - bile su samo neke reči koje su se našle ispod šokantnog video snimka nastalog u Beogradu, koji je zbog ponašanja devojke iz snimka zgrozio mnoge ljude na internetu.

Naime, na video snimku objavljenom na Tviteru u kom devojka, uživajući u vožnji Beogradom, u skupocenom kabrioletu u sred bela dana sa sebe skida i baca svoj donji veš na ulicu šokirao je sve. Uz komentare koji svakako nisu pozitivni, ljudi su se složili da ništa ružnije odavno nisu videli.

"Neko da joj napiše kaznu za bacanje smeća, kao i da se pokaže roditeljima kako su je vaspitali", jedan je od komentara koji se može naći ispod snimka.

Kako se može videti na snimku, devojka na suvozačevom mestu, obučena u suknjicu, u toku vožnje u kabrioletu, došla je na ideju da donji veš skine sa sebe, zavrti ga i baci ga na ulicu. U sred bela dana, u sred Beograda na vodi ona je bez pardona odlučila da to uradi.

Ono što posebno čudi, jeste da se jasno vidi da je devojka upoznata sa tim da vozač celu situaciju snima, ali oko toga očigledno nije brinula nimalo.

"Dokle smo stigli"

Video je šokirao sve, a posebno roditelje tinejdžera koji su, više nego ikada zabrinuti za budućnost svoje dece.

"I ovo naša deca gledaju...i prihvataju kao model ponašanja. Klinci reperi još više pojačavaju to ludilo, samo poslušajte tekstove tih pesama. Jezivo", "Još jedan gadan virus na slobodi", "Ovaj koji je, verovatno dogovoreno, snima nije ništa manji sm**d. "Sram je bilo! Izgubila je obraz svojih predaka. Jadni roditelji ove devojke", "Tako mlada a takvo ponašanje, dokle smo stigli", "Ovo ne znam ni kako da nazovem! Budi Bog šta smo kao društvo dozvolili. Da su nam ovakve izopačenosti normalna pojava", "Je l' može neka prijava da padne?", bili su samo neki od komentara ispod ovog videa.

Bonus video:

00:28

ŠOK NA SVADBI ĐOLETA I SAŠKE ĐOKOVIĆ: Svatovi skočili u more i skinuli gaće!

(Espreso/ Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.