DEDA IZ PAKLA SE SAMOZADOVOLJAVA NASRED AUTOBUSA U BEOGRADU: Manijak uradio JEZIVU STVAR, sve je SNIMLJENO! (VIDEO)
Autobus, Foto: Društvene mreže, Espreso

SRAMOTA!

DEDA IZ PAKLA SE SAMOZADOVOLJAVA NASRED AUTOBUSA U BEOGRADU: Manijak uradio JEZIVU STVAR, sve je SNIMLJENO! (VIDEO)

Na Telegramu objavljen video starijeg nepoznatog muškarca koji je masturbirao nasred autobusa u Beogradu

Objavljeno:

Na Telegram grupi Serbialive Beograd objavljen je užasan snimak koji je nastao u gradskom prevozu.

Naime, u vozilu javnog prevoza u Beogradu na liniji 88, zabeležena je jeziva scena kada je stariji nepoznati muškarac u prisustvu putnica počeo da masturbira.

"Čovek u 88 oko 70 godina se zadovoljava na sred autobusa na devojke i maše im iz autobusa, jedno veliko upozorenje na ovakve manijake za sve devojke‼️”, navodi se u opisu objave na Telegramu.

Podsetimo, i početkom ove godine zabeležena je jeziva scena u gradskom prevozu kada je muškarac izvadio polni organ i počeo da masturbira.

Na društevnim mrežama se tada pojavio snimak koji je izazvao pravu dramu u autobusu, u kom se vidi kako se muškarac samozadovoljava naočigled svih putnika. Da stvar bude gora, video-snimak zabeležila su deca koja su sedela preko puta.

Sudeći po informacijama koje dolaze sa stranice Serbia live na Telegramu, u okviru koje je ovaj video i podeljen, radi se o autobusu na liniji 45.

"Juče oko 16:25 deca su snimila ovog pedofila u autobusu 45. Zamoliću sve nadležne da reaguju i da ga uhapse jer ako ga ja nahvatam to što drži u ruci nabiću mu usta i onda ću ga odvesti u policijsku stanicu da ga prijavim. Vozač 15tice", stoji u opisu ispod videa.

Korisnici Telegrama koji prate stranicu Serbia live bili su zgroženi ovim prizorom i masovno su ostavljali besne reakcije.

Bonus video:

05:15

MANIJAK NAPAO DEVOJČICU S LEĐA, OBORIO JE, PA JE DODIRIVAO Otac: Nakon hapšenja brzo je pušten na slobodu i NAPAO JE PONOVO!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.