ČAK 10 LINIJA U SUBOTU MENJA TRASU: Velike IZMENE u režimu RADA JAVNOG PREVOZA u Beogradu!
GSP, Foto: Beta/Milan Obradović, Ilustracija

izmena trasa

ČAK 10 LINIJA U SUBOTU MENJA TRASU: Velike IZMENE u režimu RADA JAVNOG PREVOZA u Beogradu!

Pogledajte spisak izmena trasa u subotu, 30. septembra, od 7 do 17 časova

Objavljeno:

Tokom privremenog zauzeća kolovoza za potrebe održavanja manifestacije "24. beogradska rolerijada 2023", u subotu, 30. septembra, od 7 do 17 časova menja se režim rada linija javnog prevoza, i to u ulicama Кralja Milana (deo između Trga Slavije i Кolarčeve, sa slobodnim prelazima u zoni ulica Кralja Milutina, Svetozara Markovića, Resavske i Кneza Miloša), Terazije, Кolarčevoj i Trg Nikole Pašića, u zoni Igumanove palate, saopštavaju iz Sekretarijata za javni prevoz.

Trolejbuska linija 29 saobraćaće od terminusa "Medaković 3" do Trga Slavija i nosiće oznaku 29L.

Vozila sa linija 24, 26, 37 i 44 će u oba smera saobraćati trasom: Francuska – Trg republike – Makedonska – Dečanska – Trg Nikole Pašića i dalje redovnim trasama.

Autobusi sa linije 27 će u smeru ka Trgu republike saobraćati trasom: Bulevar kralja Aleksandra – Trg Nikole Pašića – Dečanska – Makedonska – Trg republike – Francuska – terminus „Trg republike”.

GSP, Koronavirus
foto: Emilija Jovanović

Vozila sa linije 31 će u oba smera saobraćati trasom: Studentski trg – Vasina – Trg republike – Makedonska – Dečanska – Bulevar kralja Aleksandra – Кneza Miloša – Nemanjina – Trg Slavija i dalje redovnom trasom.

Vozila sa minibus linije E2 će u oba smera saobraćati trasom: Makedonska – Dečanska – Trg Nikole Pašića i dalje redovnom trasom.

Minibus linija E9 će u oba smera, umesto preko Terazija, saobraćati od Trga Slavija trasom: Beogradska – Bulevar kralja Aleksandra – Trg Nikole Pašića – Dečanska – Makedonska i dalje redovnom trasom.

Na liniji EКO2, vozila će saobraćati skraćenom trasom Beograd na vodi – Trg Slavija.

Vozila sa linija 24, 26, 37, 44 i E2 će u smeru ka Trgu Nikole Pašića koristiti stajalište „Trg republike” u Makedonskoj ulici koje u redovnom režimu koriste vozila sa linija 28 i 41 ispred „Dunav osiguranja”, navedeno je u saopštenju.

Bonus video:

03:00

TRKA JA TO MOGU OKUPILA 1.500 ŽENA NA ADI! Kompanija dm drogerie markt i Beogradski maraton napravile akciju za pamćenje

(Espreso / Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.