ESPRESO PRVI NA VRHU BEOGRADA NA VODI: Ovako izgleda pogled sa poslednjeg sprata kule! (VIDEO)
Foto: Filip Plavčić

projekat koji izaziva pažnju

ESPRESO PRVI NA VRHU BEOGRADA NA VODI: Ovako izgleda pogled sa poslednjeg sprata kule! (VIDEO)

Espreso.co.rs još jednom je posetio gradilište uz desnu obalu Save

Objavljeno: 12:00h
Milica Božinović

Ekipa Espresa posetila je još jednom BW Residense, u okviru projekta Beograd na vodi, otkako je završena konstrukcija na kuli A, odnosno dvadeseti sprat kule B.

foto: Filip Plavčić

Paralelno s ovim, odvijaju se i unutrašnji radovi, te su majstori vrednim radom već stigli do 14-og sprata kada je taj segment u pitanju. Dizanje fasadnih zidova, radovi na fasadi, malterisanje i instalacioni radovi. Kule A i B, imaće ukupno 20 spratova sa 296 stanova, a završetak je predviđen na proleće 2018. godine.

Uprkos hladnom vremenu koje je za nama, oni su na posao prionuli punom parom i uspeli da gradnju jednog od najluksuznijih zdanja u Beogradu privedu kraju.

Espreso.co.rs je s ljudima iz Beograda na vodi obišao zgradu koja će predstavljati pravu atrakciju Beograda. Evo kako ona izgleda sada:

Osim komfornih stanova, stanari će na raspolaganju imati bazen i teretanu. A radnici koji su zaduženi da sve teče po planu, ponosno naglašavaju da će budući stanari biti zadovoljni, ne samo izgledom već i kvalitetom samog objekta.

foto: Filip Plavčić

Iz ekipe Belgrade Waterfronta, rekli su nam da uporedo teku i radovi za izgradnju BW Galerija, koja će uskoro postati najveći tržni centar u regionu, sa 200.000 kvadratnih metara nad zemljom. Već je počelo postavljanje šipova, a usledila je i prva nagrada. Naime, BW Galerija osvojila je nagradu “Koncept i dizajn” i proglašena je najboljom budućom maloprodajnom destinacijom na osnovu kvaliteta projekta, inovativnog koncepta, pristupačnosti i lokacije.

foto: Filip Plavčić

Iz Beograda na vodi su veoma ponosni nagradom jer BW Galerija predstavlja jedna od centralnih tačaka Belgrade Waterfronta, koja će doneti novi koncept kupovine, gastronomije i zabave.

Nova stambena zgrada koja se gradi u okviru projekta Beograd na vodi, nosi naziv BW Vista.

foto: Promo

Ona će biti drugačija od BW Residenta, ali autentična i atraktivna na svoj način.

foto: Promo

Naime, iz BG na vodi kažu da će BW Vista, sa 23 sprata, biti više namenjena porodicama, u smislu da neće sadržati bazen i teretanu, ali će se u samoj zgradi nalaziti vrtić, a klinci će se igrati na dečijem terenu.

foto: Filip Plavčić

Imaće 228 stanova, različitih dimenzija. Stanovi na poslednjim spratovima krasiće prozori od poda do plafona, sa kojih se pruža spektakularn pogled na Beograd.

foto: Promo

Premda su stanovi u BW Residentu maltene u potpunosti rasprodati, stanovi BW Viste su u prodaji od decembra, a završetak radova se očekuje 2019. godine.

foto: Filip Plavčić

Da bi sve bilo kako je zamišljeno i u zacrtanom roku, na gradilištu se svakodnevno nalazi oko 450 radnika koji rade u tri smene.

foto: Filip Plavčić

Ponosni su činjenicom da već 450 dana na gradilištu nije bilo nikakve povrede!

foto: Filip Plavčić

Budući stanari Belgrad Waterfront - a imaće to zadovoljstvo da pored atraktivnog izgleda dobiju i udobnost i komfor.

foto: Filip Plavčić

Smešten u samom srcu Beograda, ovaj projekat predstavlja sklop kvalitenog života i uživanja u pogodnostima kao što su kafići, butici, restorani, mesta za zabavu, na sam dohvat ruke.

foto: Filip Plavčić

Uz sve to, fantastičan pogled na čitav Beograd i ušće reke Save u Dunav.

foto: Filip Plavčić

Sigurni smo da svi oni koji su se već odlučili na stanovanje u jednom od stambenih objekata BW, jedva čekaju useljenje u velelpeno zdanje u srcu Beograda.

foto: Filip Plavčić

Ako volite udobnost, uz spektakularan pogled i atraktivan izgled, onda je BW pravo mesto za vas!


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.