OPASNOST VREBA NA MIRIJEVU, POSLAT VELIKI APEL: Roditelji, obavezno povedite računa, radi se o maloj deci (FOTO)
Foto: Profimedia

užas

OPASNOST VREBA NA MIRIJEVU, POSLAT VELIKI APEL: Roditelji, obavezno povedite računa, radi se o maloj deci (FOTO)

Tako je na Instagram stranici moj_beo_grad osvanulo upozorenje jedne naše sugrađanke, koja je šokirana onim što je videla u Mirijevskom bulevaru

Objavljeno:

Na društvenim mrežama često možemo videti snimke dece koja prave različite dečije nestašluke, od pentranja po terasama, do krovova na tržnim centrima, iskakanja pred automobile i često nas baš ti prizori nateraju da se zapitamo gde su roditelji u tom trenutku.

Tako je na Instagram stranici moj_beo_grad osvanulo upozorenje jedne naše sugrađanke, koja je šokirana onim što je videla u Mirijevskom bulevaru.

Naime, kako je naglasila u svojoj poruci, reč je deci koja imaju maksimum 2 i 4 godine. Vozili su bicikle na trotoaru, na prometnom mestu, koji nema čak ni zaštitnu ogradu i to bez nadzora bilo kog starijeg lica.

Ona je ovom svojom poruka želela da skrene pažnju svim roditeljima da povedu računa o svojoj deci kako bi se izbegle tragedije.

Ispod možete pročitati celu poruku koju je poslala pomenutoj Instagram stranici.

Deca
foto: Printscreen/Instagram/moj_beo_grad
02:51

SVI UČENICI DOBIJAJU BESPLATNE UDŽBENIKE, ALI TO NIJE SVE: Sva deca do 16 godina dobijaju DRŽAVNU POMOĆ, a evo kada je prijava

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.