"SA TRADICIONALNOG NA ELEKTRONSKO": Mreže se USIJALE od komentara zbog onoga što je OVAJ DEKICA OBUKAO! (FOTO)
Pošta, Foto: Pošta/ Aleksandra Veličković

HIT

"SA TRADICIONALNOG NA ELEKTRONSKO": Mreže se USIJALE od komentara zbog onoga što je OVAJ DEKICA OBUKAO! (FOTO)

Stariji gospodin iz Zemuna privukao je veliku pažnjui došašvi u Poštansku štedionicu ni manje ni više nego u narodnoj nošnji

Objavljeno:

Neobičan prizor zatekao je Zemunce danas kada je jedan deka došao u neobičnoj odevnoj kombinaciji u Poštansku štedionicu.

Naime, on se bukvalno od glave do pete obukao u srpsku narodnju nošnju, a zbog svoje kombinacije je čak osvanu na društvenim mrežama.

Slika je objavljena na Instagram stranici uz komentar "Poštanska štedionica Zemun. Došao gospodin da reguliše elektronsko plaćanje?!".

Iako cilj osobe koja ga je slikala, pretpostavljamo, nije bila da omalovaži ili ismeva starijeg gospodina sa slike, korisnici Instagrama imali su neodoljivu potrebu da stanu u odbranu gospodinu koji je privukao pažnju svojom odećom te pisali da u tome ništa ne vide čudno i neobično, i da za istog imaju samo reči hvale.

"Gospodin čovek", "Legenda ozbiljna, tako ću i ja kad ostarim samo narodnu nošnju da furam", "Veliko bravo za gospodina", "Da nam je više ovakvih bilo bi nam svima bolje", "Car", bili su samo od nekih u nizu komentara ispod objave.

Bonus video:

02:56

STARI OBIČAJI PONOVO ZAŽIVELI U VOJVOĐANSKOM SELU ĐURĐIN

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.