VOZE LUKSUZNE AUTOMOBILE, A TRAŽE NOVAC ZA GORIVO? Prevaranti operišu po BEOGRADSKIM PUTEVIMA, ne nasedajte! (FOTO)
Saobraćaj, Foto: Petar Aleksić

oprez

VOZE LUKSUZNE AUTOMOBILE, A TRAŽE NOVAC ZA GORIVO? Prevaranti operišu po BEOGRADSKIM PUTEVIMA, ne nasedajte! (FOTO)

Pojavila se kriminalna grupa na putevima u Srbiji koja vara vozače na veoma podmukao način

Objavljeno:

Na Instagram stranici moj_beo_grad_ pojavilo se upozorenje svim vozačima da ne nasedaju na prevarante koji im na ulici traže pozajmicu i za to nude nakit.

U Beogradu su se pojavili novi prevaranti koji zaustavljaju vozače i traže pozajmicu za gorivo jer navodno kod sebe nemaju novca, ali zato imaju nakit! "Malopre na Ceraku muža startovao neki liku nekom luksuznom autu. Kao slabo priča srpski, priča nemački i engleski daje vizit kartu i traži na zajam novac za gorivo. Nudi zlatan prsten jer kao ne zna gde ima zalagaonica da bi za njega dobio neki novac", piše u prvoj objavi, dok u drugoj stoji:

Prevara na Ceraku
Prevara na Cerakufoto: PRINTSCREEN/INSTAGRAM/MOJ_BEO_GRAD

"Radi se o jeftinoj bižuteriji za koju prevaranti ubeđuju žrtvu da je zlatan nakit. Najčešće se radi o kriminalnim grupama iz Bugarske koje vrše prevare na auto-putu. Uobičajeno sa sobom imaju žensku osobu i bar jedno malo dete za koje tvrde da je bolesno i da im zbog deteta hitno treba keš. Ako vas startuju recite im da nemate gotovinu tako ćete ih najlakše otkačiti, a zatim obavestite policiju na 192 da su pokušali da vas prevare kako bi policija mogla da ih locira."

Nedavno je osvanulo još jedno upozorarenje i slična šema prevare gde takođe nepoznata osoba od vozača na obodima Beograda traži novac za gorivo, uzme uredno broj računa, ali pare nikada ne vrati. Lakoverni građani mu poveruju najviše zbog skupih kola koja vozi, pa njegova prevara uspeva. U januaru ove godine je policiji bio prijavljen slučaj kad je jedan građanin pozajmio novac čoveku na benzinskoj pumpi.

Bonus video:

02:14

NAKON 10 GODINA OD SMRTI MUŽA PREVARANT JE IZBACIO IZ STANA OVAKO! Privatni detektiv šokirao : Bili upleteni ADVOKAT I SUDIJA

(Espreso / MONDO)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.