"MILI LEVOM TRAKOM 50 NA SAT!" Ovaj vozač IZNERVIRAO BEOGRAĐANE, ne veruju šta vide (VIDEO)
Auto-put, Foto: Printskrin: Instagram/serbialive_beograd

AUTO-PUT

"MILI LEVOM TRAKOM 50 NA SAT!" Ovaj vozač IZNERVIRAO BEOGRAĐANE, ne veruju šta vide (VIDEO)

Na auto-putu kod Dušanovca malo je falilo da dođe do sudara vozača

Objavljeno:

Vozači, ali i oni koji to nisu, znaju da je na auto-putu ograničenje 130 kilometara na sat i za šta služi leva strana kolovoza. Takođe znaju da za prekoračenje brzine stiže kazna, ali mnogi ne znaju da mogu biti kažnjeni čak i ako voze previše sporo, jer i u tom slučaju ugrožavaju stanje u saobraćaju.

Da se na ulicama Beograda mogu videti razni vozači, svedoči i video-snimak koji je objavljen na "Instagram" stranici "serbialive_beograd".

Naime, na auto-putu kod Dušanovca malo je falilo da dođe do sudara vozača kombija i vozača automobila marke "klio".

Na snimku se može videti kako osoba koja upravlja "kliom" vozi levom trakom, a prema mišljenju vozača kombija, tu mu nije mesto, jer vozi ispod ograničenja.

Vozač kombija mu prvo nekoliko puta trubi, a onda prilazi s leve strane, i posle nekoliko pokušaja obilazi s desne strane.

U komentarima ispod ovog videa može se videti da je većina na strani vozača kombija, ali i ima i onih koji nisu.

"Vozi u levoj traci auto-puta istom brzinom kao i ovaj u desnoj plus neće da se pomeri da ga zaobiđeš pritom se i gura", "Ne kapiram ove mozgove prazan auto-put, i on vozi 50 na sat brzom trakom i još neće da se pomeri.", "Slična situacija juče, obilaznica ka Ostrižničkom mostu. Čovek brzom/preticajnom trakom "juri" 60, sigurno dva kilometara. Inače je ograničenje 130km/h.", "Pa ni ovaj što vozio kombi nije normalan, mogao je da sačeka malo", glasili su neki od komentara.

Bonus video:

01:03

Urbani Beograd nekad i sad

(Espreso/Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.