MAŠA JE NAŠLA STAN KOJI ODGOVARA NJENIM POTREBAMA! Oglasila se za Espreso nakon NAVODA da njen slučaj NEMA EPILOG
Maša Stojković, Foto: Facebook/Masa Stojkovic

saznajemo

MAŠA JE NAŠLA STAN KOJI ODGOVARA NJENIM POTREBAMA! Oglasila se za Espreso nakon NAVODA da njen slučaj NEMA EPILOG

Kako se u medijima danas pojavila informacija da Mašina priča još uvek nema epilog, kontaktirali smo je i proverili da li je sve u redu

Objavljeno: 11:43h

Slučaj Maše Stojaković iz Beograda uzdrmao je javnost. Nakon što je objavila oglas da traži stan u Beogradu, i da isti mora da zadovolji par uslova (da ima ravan prilaz i lift, tuš kabinu i da se nalazi u uliici Vojvode Stepe, s obzirom na to da je korisnik invalidskih kolica), naletela je na neprijatne situacije gde su je potencijalni stanodavci odbijali samo čuvši reč "kolica".

Mašin slučaj smo ispratili do kraja, a isti je bio sa srećnim završetnkom. Nakon iscrpne i duge potrage, ona je pronašla stan krajem prethodnog meseca koji zadovoljava pomenute kriterijume, uzela ključeve istog, a nova životna etapa je krenula pre dve nedelje.

Ipak, kako se u medijima danas pojavila informacija da Mašina priča još uvek nema epilog, kontaktirali smo je i proverili da li je sve u redu.

Maša Stojković
Maša Stojkovićfoto: Facebook/Maša Stojaković

Sa stanom je sve u redu, tu sam već dve nedelje. Mediji su samo ponovili prethodni tekst", otkrila nam je Maša.

Podsetimo, ona je prvenstveno pretraživala oglase na popularnim sajtovima za oglašavanje nekretnina, a kada je shvatila da je izbor gotovo nikakav, rešila je da zalepi oglas u ulici Vojvode Stepe, ali i podeli na društvenim mrežama, s nadom da će se njoj neko javiti.

Mašin oglas u ulici Vojvode Stepe
Mašin oglas u ulici Vojvode Stepefoto: Facebook/Masa Stojakovic

Činjenica je da osobe sa invaliditetom nemaju jednake mogućnosti u pogledu obrazovanja, zapošljavanja, zdravstvene i socijalne zaštite. Pa i ovaj slučaj je pokazao da smo kao društvo zakazali i da je potrebno još mnogo toga uraditi kako bi svi bili jednaki.

Bonus video:

00:49

STUDENTI ĆE BITI PRIMORANI DA NAĐU STAN UDALJEN OD FAKULTETA Stručnjak za Kurir TV: Svako nešto žrtvuje dok studira

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.